15. sep 2006 14:46
Tudi sama sem mnenja, da si je moj sedemnajstletnik sposoben sam izbrati oblačila. Če se da, mu tudi svetujem, a to le v primeru, da sam izrazi željo po tem. Če bi imela najstnico, bi se z njo gotovo pogovarjala tudi o spodobnost pri oblačilihi, na kar, se mi zdi, dekleta niso preveč pozorna. Z izjemami, seveda. Včasih kakšen kos sinove garderobe kar kupim, pa ne zgrešim pogosto. Ima zelo dodelan slog in se skoraj ne da zgrešiti. "Fura" namreč črno, kar sem v njegovih letih tudi sama počela (ker jabolko pač ne pade daleč od drevesa) Naj povem še primer, ki bo govoril sam zase. Nedolgo tega sem bila na prijateljičini (cerkveni) poroki. Dekleta, ki so prihajala iz zakristije prebirat govore in razna berila, so dajala vtis, da so prišla ravno s plaže, tako malo so imela na sebi, in to ne na poroko, temveč na pogreb, saj je bil moški del v v suknjičih in kravatah... Nevesta mi je kasneje prišepnila: Čisto malo je manjkalo, da si nisem snela pajčolan in ga ogrnila tisti, v prozorni obleki, okrog ramen... Dobro je torej imeti tudi kakšen klasičen kos garderobe...za posebne priložnosti. Pozdravček! Vrana