14. sep 2006 14:54
po moje ni treba bit par dni samo na dojenčkasti hrani, samo da naj bo vse malo bolj kuhano, pa je. fant ej tako dal 3 osemke ven, pa je lahko jedel naslednji dan skoraj vse, res pa sem bolj take zadeve kuhala. mene tudi to čaka v kratkem...
gris recimo bi bil primeren, pa mogoče polenta z mlekom, če jo imaš rada, pa čežana, pa paradižnikova juha,...
urša, hm, svojih izkušenj še nimam, ker sploh ne maram alkohola, ampak po vseh študijah in tudi nekateri posamezniki ti bi po moje znali potrditi, da antibiotiki in alkohol nista ravno zmagovita kombinacija... Nekaterim ne bo zato nič, nakaterim samo alkohol bolj prime in so hitreje pijani, nekateri pa imajo čudne stranske učinke (nekaterim so sicer všeč, ampak halucinacije recimo niso vedno zaželene:)... Tak da glih za za... se ni s tem...
da se mleko in jogurt ne smeta pit ob kuri z antibiotiki pa tudi jaz tu prvič berem, meni so navadno svetovali, da naj tega pojem čim več, ravno zaradi uničene flore v črevesju... če kdo ve, zakaj to ni dobro, naj prosim napiše, da bomo malo bolj razumeli;)
Veri