Kakšno vino ob slavju?

oli1  

član od: 29.1.2004

sporočila: 22

22. sep 2006 17:14

mamamia, me že vedno bolj zanima, kje sva debatirala? Če sva se ne spomnim in me je pošteno sram, zato te prosim, da mi osvežiš spomin. Aja, pa s tem "kljukcem" misliš to + ali - ??? Samo toliko, da se bom vedel branit. Hvala! Lp Oli1

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

22. sep 2006 17:36

Ma ne oli1 kljukec je naša nova članica si narobe razumel mamamio. Poglej 3 poste nazaj. jade

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

22. sep 2006 17:51

Točno tako, kot pravi jade. Tisti novi kljukec je sto na uro v redu. oli1, pa ti tudi. Že zato, ker si se tako lepo potrudil za večerjo... Pa reči,no, kakak fina združba smo mi tu, no....Mamamia mamamia

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

22. sep 2006 19:51

Pa tudi detektiv je tale kljukec... Kako je Jurčka z ločili razkrinkal... Pa je že pred časom grozil(a), kako se bo poslovil(a)... A ne gre brez nas?! Ja, pa oli1 je tudi zakon. Najprej poskrbi za romantično večerjico, potem za porodno darilo... Prijazna dušica, ni kaj! Ampak glej oli, da se boš tudi po porodu izkazal!!!!! Takrat te bo tvoja madam najbolj potrebovala! Pa mali kričač tudi. Drugače pa...veliko sreče in veselja! jasna

Henri  

član od: 13.9.2001

sporočila: 317

22. sep 2006 22:32

oli1 nikar ne obupaj! Pri tolikih "babicah" bi še "medvjed ratu"! Pri vinih ne pretiravaj in ne pozabi na dobro žgano pijačo proti koncu! Bosta spala kot angelčka Vsem lep pozdrav! Henri

Henri  

član od: 13.9.2001

sporočila: 317

22. sep 2006 22:38

Sapra, prepozen sem bil Pa brez zamere! Henri Sporočilo je spremenil(a) Henri dne 22. sep 2006 22:38:57

oli1  

član od: 29.1.2004

sporočila: 22

1. okt 2006 22:27

Jasno Jasna 1, veš, da se bom potrudil. Če sem se prej, se bom pa še zdaj. Se že pripravljam na (nočno) kričanje. Bom kar v dnevni spal, da bosta imela mir hahaha!!! Malo šale. Aja, pa še eno prošnjo imam. Ker v porodnišnico, kolikor je meni znano, ni dovoljeno nositi rož sem se odločil kupiti zlat prstan (kar velik) me pa zanima kako ga naj aranžiram. V mislih imam kakšnega plišastega medvedka, ki bi prstan držal v rokah...... Bi mi pa veliko pomenilo vaše mnenje in morebitne ideje. Pa pohitite, da nas ne prehiti!!!

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

1. okt 2006 22:40

Joj, Oli1, a imaš ti kakšnega brata??? Ja, medvedek bo zakon. Sploh, ker se nam med nosečnostjo majčken hormoni zmešajo... uauuuu, faca si!! jasna

lejla...  

član od: 30.1.2008

sporočila: 1

30. jan 2008 14:17

odgovor oz mnenje PREDJED: kot ste navedli je to po mojem okusu preveč živil! a bo to na krožniku za enega ali bo za 2 osebe skupaj na pladnju?predlog:pršut z melono, ali samo tatarski biftek s popečenim tovstom in maslom lepo dekorirano z šopkom nazobčane solate(samo kot dekoracija) na krožniku! GLAVNA JED: - pečen odojek in jagnje, priloga je lahko zelenjava, lahko tudi pekovski krompir oz lahko kjer koli krompir- samo ne pečenga je že meso pečeno, seveda pa ne pozabit na solato! DESERT: - sadna kupa s sladoledom in smetano (res da je to standardna sladica je pa dobra) lahko tudi jagode s sladoledom in smetano, jagode namočene v čokoladi-Fondi, če bo to romantična večerja Srebrna polsuha je v redu! kot vino pa bi priporočala Veliko Rdeče od Movije-to je zlo kvalitetno pa drago! belo vino ne spada k tem jedem lahko tudi Cabarnet Savinjon Vina Koper, k sladici pa lahko sladki refošk! to je moj predlog! lep pozdrav! lejla...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti