13. jan 2007 21:23
No... mislim, da ste malce krivične do g. Saše. Sicer ne vem, kaj je po poklicu in kaj v življenju dela, vendar je podobno kot me kulinarični navdušenec, ki ima izreden posluh za okuse. Pač nima najbolj razvite žilice za vodenje TV oddaj, kajti če bi jo imel - bi verjetno delal na TV kot voditelj, ni tako? Mislim, da niti ni bil namen te oddaje, da g. Saša blesti kot voditelj, ampak da deli s širno Slovenijo svoje kulinarične izkušnje. Seveda so pa stvar zaj... na RTV-ju, da je izpadla tako kot je, ker bi oddaja z njim morala v bistvu biti zasnovana drugače.
Mislim, da je Saša na TV tak kot je v resnici in da pusti svojim gostom glavno besedo. Prav tako mora imeti jeklene živce... če bi bila jaz na njegovem mestu, bi zadnjič Frediju že zdavnaj spipala tisti zrezek iz roke in ga naredila tako kot je treba.
Sicer pa se strinjam z vami v mnogo točkah - če ne drugo, bi lahko imeli tam eno mizo, kamor bi se človeško vsedli in poskusili skuhano. In tudi jaz sem že dobila občutek, da se nič kaj ne pripravijo na oddajo in da jo posnamejo precej na brzino.
Anja