12. jan 2007 18:56
V bistvu, kaj je sploh namen te oddaje- če je kuharska oddaja, bi človek rekel, da bi lahko skuhali kaj novega ali zanimivega, če je smisel, da povabijo zvezdo, bi bilo lahko pa malo bolj zabavno vse skupaj.
Pred nekaj dnevi sem gledala, kako je voditelj gostil Fredija Milerja. Ta je ves čas povdarjal, da sploh nič ne skuha, razen če je kaka sila, najraje se pa vštuli sorodniku (mislim, da bratu) na kosilo. Potem je delal dunajske zrezke. Čudno mi je bilo najbolj to, da jih je najprej pomočil v jajce, potem moko in nato drobtine. Ali je moje znanje pomankljivo, ali pa to ni dunajc - drobtine se sploh niso prijele. Pa da ne govorim, kolikokrat je prešlatal zrezek, preden, ga je spohal. In potem je voditelj zraven delal neko ekstra solato s pinjolami, Fredi se mi zdi, da pa mu tisto sploh ni blo nič za probat, kašn balzamični kis, pa pinjole - rajš dunajca s kečapom.
Pa če pogledamo z drugega vidika - zabavna oddaja. Voditelj je gledal Fredijevo čaranje, kar ni mogel vzpostaviti nekega pogovora, kot da bi bilo Frediju odveč tam packat. Se mi zdi, da sta oba komaj čakala, da se tist zrezek ocre, pa se ni hotu, ker sta ga dala v mrzlo olje.
A ni škoda, taka dobra zamisel - kuhanje z zvezdami, pa čeprav "le" slovenskimi, pa taka slaba izvedba.
matilda