zdravo
mene pa zanima kaj jeste za zajtrk
lp
makaronarka
makaronarka
zdravo
mene pa zanima kaj jeste za zajtrk
lp
makaronarka
makaronarka
31. avg 2006 19:04
Tule je blo že kr neki govora o tem: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7117 vanya
31. avg 2006 19:06
Jaz nič, moji otroci pa že 22-16 let čokolino. lp Anamarija
31. avg 2006 19:18
ha,ha tudi moja dva čokolino (24 in 21) gajka
31. avg 2006 20:49
Jajca na oko, pečena salama+kečap, pašteta, marmelada na kruhu, čokolino, skutni namazi, hrenovke, ariella
31. avg 2006 21:13
margarina+marmelada na kruhu, jajca na oko, mlečen gres s kakavom, polenta z mlekom ali potenstana na ocvirkih, pašteta, redko kdaj hrenovke, margarina+med, zdenka sirček na kruhu, kosmiči z jogurtom ali kakavom, čokolino- je pa običajno za večerjo, včasih samo kava ali sok, če ostane od nedelje kakšen košček peciva je za ponedeljkov zajtrk,... marelica
31. avg 2006 22:10
kavo (iz kafetiere seveda ), sadje in jogurt... tjas
1. sep 2006 2:14
Aki
1. sep 2006 6:55
Zajtrk poleti - paradižnikova solata in kos črnega kruha pa lonček bele kave (kneip + seka) Zajtrk pozimi - solata iz kislega zelja in kos črnega kruha pa lonček bele kave. Z domišljijo se ravno ne morem pohvaliti. Aisha
1. sep 2006 7:02
Zdaj samo sadje, črno kavo in čaj (brez sladkorja), včasih pa zjutraj kavo z mlekom, kakšen piškot ali pecivo, potem pa krepko malico. Otroka pa imata obdobja enakega zajtrka, dokler se ne naveličata. Trenutno kruh z Nutello, banana z Nutello, turistična pašteta z majonezo. Že dolgo nista jedla jogurta z misliji, pa tudi toaster smo pospravili nazaj v škatlo. jankica
1. sep 2006 7:29
isto kot tjaš, v zimskih mesecih pa tudi jaz včasih čokolino Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem