11. dec 2008 9:14
riba-ribica, sem že velikokrat videla njihove reklame in mi je posteljnina zelo všeč, do zdaj se pa nisem ukvarjala s tovrstno posteljnino. Hvala za namig, bom naročila katalog. Hvala vam za vse odgovore! Noel
11. dec 2008 9:14
riba-ribica, sem že velikokrat videla njihove reklame in mi je posteljnina zelo všeč, do zdaj se pa nisem ukvarjala s tovrstno posteljnino. Hvala za namig, bom naročila katalog. Hvala vam za vse odgovore! Noel
11. dec 2008 23:03
[citat=--Noel--]Punce, oživljam tole temo. Včeraj dobila diagnozo: alergija na pršice. Ker sem trenutno v stanju, ko raje ne bi kupovala novega jogija, sprašujem izkušene: so prevleke (npr. intervent) v redu? Intervent prevleke imam že nekaj let, pa so še vedno kot nove. Najbolje pri njih je to, da oblečeš v prevleko praktično cel jogi in ga zapreš z zadrgo. Enako je pri prevleki za vzglavnik. Škoda je le, da je za odejo nimajo (mogoče pa zdaj že obstaja?). Pa gre tudi brez tega. Dvakrat na leto jo dam v pralni stroj, pa je v redu. Uspešno odpravljanje pršic ti želim, to je najboljša preventiva - preverjeno na meni. lp menci
12. dec 2008 11:03
menci, hvala lepa za odgovor! Se borim ;) NoelKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ribja juha s testeninami
Jabolka v srajčki