Prevleke

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

11. dec 2008 9:14

riba-ribica, sem že velikokrat videla njihove reklame in mi je posteljnina zelo všeč, do zdaj se pa nisem ukvarjala s tovrstno posteljnino. Hvala za namig, bom naročila katalog. Hvala vam za vse odgovore! Noel

menci  

član od: 26.2.2006

sporočila: 84

11. dec 2008 23:03

[citat=--Noel--]Punce, oživljam tole temo. Včeraj dobila diagnozo: alergija na pršice. Ker sem trenutno v stanju, ko raje ne bi kupovala novega jogija, sprašujem izkušene: so prevleke (npr. intervent) v redu? Intervent prevleke imam že nekaj let, pa so še vedno kot nove. Najbolje pri njih je to, da oblečeš v prevleko praktično cel jogi in ga zapreš z zadrgo. Enako je pri prevleki za vzglavnik. Škoda je le, da je za odejo nimajo (mogoče pa zdaj že obstaja?). Pa gre tudi brez tega. Dvakrat na leto jo dam v pralni stroj, pa je v redu. Uspešno odpravljanje pršic ti želim, to je najboljša preventiva - preverjeno na meni. lp menci

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

12. dec 2008 11:03

menci, hvala lepa za odgovor! Se borim ;) Noel

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti