A ste za rekreacijo...?

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

29. okt 2012 9:23

Štiri ure in pol navijanja na ploščadi Ajdovščina je bilo več kot dovolj za naju dva, maraton sva pa (hvalabogu) odtekla en teden nazaj v Amsterdamu. In smo mislili, da so bile tam slabe razmere, resnično je bilo precej več vetra kot včeraj, a še vseeno kako stopinjo več in definitivno ne tako mokro.

Ima pa tudi tek v snegu svoj čar, čeprav za včeraj bi človek vsaj na 10ki skoraj rabil plavutke ob vsej tisti plundri na cesti.

Čestitam vsem po vrsti.

Loni Makaroni

rag_doll  

član od: 24.8.2011

sporočila: 505

29. okt 2012 11:47

Bravo tekačice in tekači, vedno sem vas občudovala. Predvsem za samoiniciativo, sama se pač ne spravim. Rabiš pravzaprav samo dobre tekaške čevlje in nekaj volje pa *skoraj* vsako vreme je dobro.

Jaz pa čez teden redno hodim na pilates, mislim, da bo zdaj počasi že več kot 5 let .Zamenjala kar nekaj vaditeljic in studiev, hodim vsaj enkrat na teden, letošnjo sezono spet po dvakrat, če mi le znese. Pilates lahko delaš tako (lahko) ali tako (težko), sama vem, da se lahko pri vsaki vadbi nekaj novega naučim. Vesela sem, da še odkrivam nove mišice, nove zmožnosti, ki mi jih nudi moje telo, in da sem še gibčna, pa da še marsikaj lahko izboljšam. In da se zavedam, kako hitro kondicija upade   Včasih se je težko spravit od doma, a ko grem, mi res nikdar ni žal.

rag_doll

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

29. okt 2012 12:15

rag_doll je napisal/a:

Bravo tekačice in tekači, vedno sem vas občudovala. Predvsem za samoiniciativo, sama se pač ne spravim. Rabiš pravzaprav samo dobre tekaške čevlje in nekaj volje pa *skoraj* vsako vreme je dobro.

Jaz pa čez teden redno hodim na pilates, mislim, da bo zdaj počasi že več kot 5 let .Zamenjala kar nekaj vaditeljic in studiev, hodim vsaj enkrat na teden, letošnjo sezono spet po dvakrat, če mi le znese. Pilates lahko delaš tako (lahko) ali tako (težko), sama vem, da se lahko pri vsaki vadbi nekaj novega naučim. Vesela sem, da še odkrivam nove mišice, nove zmožnosti, ki mi jih nudi moje telo, in da sem še gibčna, pa da še marsikaj lahko izboljšam. In da se zavedam, kako hitro kondicija upade   Včasih se je težko spravit od doma, a ko grem, mi res nikdar ni žal.

podčrtal ežoj

rag_doll

Naj mi bo žlehtnoba ( upam, da ne pretirana ) oproščena: kaj pa če bi vzela kako knjigo v roke in se neprimerno več naučila. Odkrivanje novih mišic in novih zmožnosti tvojega telesa pa prepusti komu drugemu, bo več veselja za oba.

ežoj

Brgita  

član od: 17.8.2006

sporočila: 267

29. okt 2012 12:58

Vsem včerajšnjem udeležencem ljubljanskega maratona čestitam za vse pretečene kilometre, sploh za 10 - saj so bile takrat vremenske razmere res slabe!        

Brgita

Loni  

29. okt 2012 13:51

There's no such thing as bad weather, just soft people.

Bill Bowerman

Razmere za tek včeraj sploh niso bile slabe, če vprašate tiste v vrhu. Precej boljše kot če bi bilo sonce in vroče, kot je navadno v Radencih. Če pa vprašate običajne turiste, vključno z mojo malenkostjo, bi pa lahko bilo cca 10 stopinj topleje in brez letečih dodatkov z neba. Ko si enkrat moker, si pač moker in zadeva niti ni več tako moteča (tudi 12 ur se je že dalo vzdržati bp).

Bi bilo pa res fajn, če bi nekdo tisto plundro pred začetkom 10ke spravil s proge. Občudujem pa tiste hrabre, ki so se na traso podali v enaki opremi kot npr. v Radencih, kjer je vsaj 20 stopinj več.

Resnično čestitke vsem, ki ste opravili s katero koli razdaljo že.

Loni Makaroni

Loni  

7. okt 2013 7:37

Da ne bo kdo mislil, da se na področju miganja nič ne dogaja... Se, se, ravno v soboto sem imela 8urni šiht na Planini nad Vrhniko, uspelo na celi črti, 9krat gor in dol, 46 km, 3870 višincev. Čaka me pa še par "neumnosti", vsakoletnih Sladkih6 (6= 6 ur kroženja po Sladkem Vrhu, sicer brez bregov) in Ljubljanski maraton, ki bo še pred tem, tja grem pa malo gužvo delat, čisto za hec, brez da bi se ukvarjala z rezultatom. Bom raje dalj časa uživala.

Hribov pa seveda malo morje, je bilo treba vse pavze (letošnja z bolniško obarvana je trajala skoraj do konca julija) noter prinest. U, sem se spomnila, da moram Bojana povprašat za kak kulinaričen motiv...

Loni Makaroni

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

7. okt 2013 8:13

Loni, seveda, že zdavnaj obljubljeno 

Bojan Administrator

Johanna  

član od: 14.5.2013

sporočila: 377

7. okt 2013 11:16

Loni je napisal/a:

9krat gor in dol, 46 km, 3870 višincev. 

Loni Makaroni

, saj ni res - pa je. Sem trikrat prebrala...

"Ala ti vera, Loni." 

Johanna

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

7. okt 2013 18:03

Loni, če ti je OK, bi tale kuharček s tabo tekel. Srečno!

Bojan Administrator

Vrtejbenka  

član od: 15.2.2011

sporočila: 4005

7. okt 2013 18:46

Wauuuu Loni..čestitam za take podvige ..in kakšnega lepega kuharčka si dobila .Bravo.

Vrtejbenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti