24. okt 2011 2:31
Viva, Success is the best revenge!
Čestitke!
Vanja
24. okt 2011 2:31
Viva, Success is the best revenge!
Čestitke!
Vanja
24. okt 2011 8:44
Loni je letos imela druge družinske obveznosti (beri birma) in je ni bilo. Je pa družinsko čast uspešno zastopala sestra, ki je še namesto mene odtekla polovičko, se pravi pol zase in pol zame. Je pa bila prisotna moja zastava tam na Ajdovščini, boljše kot nič.
Sama sem za letos očitno že s Francijo zaključila tekaške podvige, no, ja, malce lažem, čaka me še Sladkih6, se pravi 6 ur teka po Sladkem vrhu, ampak to jemljem kot čisti hec, sladkih pa tudi zato, ker je na kontrolni točki (teče se kroge, malce daljše od 1 km) ena dooooooooooooooooolga miza, polna sladkih dobrot. In vsakič, ko greš mimo, kaj vzameš.
Loni Makaroni
17. feb 2012 20:26
A še tečete? Kako vam gre?No, sama bom ponovno začela čez 14 dni.
Glede na to, da se bliža pomlad bo verjetno katera sklenila, da se s kavča spravi nazaj v superge.Super!
Pavlika
18. feb 2012 11:12
Pavlika, čez zimo sem povsem opustila. Takoj ko bodo malo lepše temperature, torej čez nekaj tednov. Mi prav manjka, tko da komaj čakam
OlivaB
18. feb 2012 11:22
Juhu jaz tudi pocasi.... Ko bom nehala hodit na organizirano vadbo...ker potem bodo superge umazane ;)
www.mojalbum.com/naredilaana
18. feb 2012 13:09
Joj ste ene pridne! Jaz pa to zimo nisem nič na organizirano hodila, tudi sicer razen sprehodov vmes nič drugega
OlivaB
18. feb 2012 15:02
Vsak dan prehodil okoli 7 km z vozičkom.Ne hodim počasi, tako da je bolje kot nič.Komaj čakam da začnem teči.
Pavlika
18. feb 2012 17:42
Do pred kratkim sem se zaradi bolezni zelo težko gibala, posledično sem se seveda ob enaki dieti še zredila in se potem še težje gibala.
Najbolj uporaben nasvet mi je dal moj diabetolog, ki sem mu potožila, da več kot treh, štirih korakov ne zmorem.
Pa jih naredite vsak dan tri ali štiri, čez mesec ali dva pa mogoče štiri ali pet, mi je svetoval.
Pa sem ravnala točno po njegovem nasvetu in kar naenkrat jih naredim še dosti več.
Metoda korak za korakom je sicer dolgočasna, ampak deluje.
nola
18. feb 2012 19:16
Tečem malo manj, hribolazim pa s približno isto frekvenco kot v ostalih letnih časih, samo da so bolj aktualni nižji hribi. S kolesom tudi še vsak dan rinem v službo, tistih par dni, ko je bilo malo več snega, pa peš. Poleg tega pa še 1x na 14 dni vadba noter (flowin) in 1x tedensko bowling.
Ljudje s kroničnim obolenjem dihal naj bi se pretirani rekreaciji v izredno hladnem vremenu izogibali. Japajade. Mislim, da bi si več škode naredila, če bi čepela doma med 4mi stenami in razmišljala neumnosti.
nola, čestitam za vztrajnost, počasi se daleč pride... In čisto komot si ponosna nase.
Loni Makaroni
18. feb 2012 19:36
Ja no saj če smo čisto odkriti, tole v Ljulbljani vseeno ni bilo tako izredno hladno, pa še ni bilo mraza za več kot dva tedna. Tako da se mi zdi, da letos neko jamranje zaradi hude zime vsaj za Ljubljančane odpade. Sicer to ne pomeni, da sem jaz vso zimo divjala naokoli, pa tudi prav nič ponosna nisem na to. Meni pozimi pri teku predstavlja problem tema, ne mraz, ker pač v mraku ali pod svetilkami skoraj nič ne vidim, pa očala gor ali dol. Do nekje tri leta nazaj je še šlo, zdaj pa moji nočni teki postajajo že preveč kostolomski, tako da se jim raje odrečem. Ampak so zdaj dnevi že tako dolgi, da če uspem nekje do štirih uiti iz službe, se da še po svetlem oddelati en kolikor toliko dober tek za začetek sezone. Tekanje po tekočem traku v fitnesu mi pa nikakor ne gre od nog, po pol ure imam vsega zadosti in me nič več ne spravi nazaj gor. Tako da.... no ja. Bo že. Sicer pa je do sežanskega teka še dober mesec in v tem času se da še marsikaj narediti. Počasi pa po pameti, pa bomo kmalu spet v prav solidni formi.
Pa dober tek!
Sonja
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Jabolčne rožice