17. apr 2011 17:17
55 km. OMG...
Vendelina jr.
17. apr 2011 17:17
55 km. OMG...
Vendelina jr.
17. apr 2011 17:32
Hehe, mi je zaupala, da trenira za 100 pod 30!
Go, Loni, Go!
Vanja
17. apr 2011 18:11
Bravo Loni, super...
17. apr 2011 18:21
Daj, Loni, povej mi, po kateri poti čez Polhovgrajske dolomite si šla v Šk. Loko oz. skozi katere kraje. janko1
17. apr 2011 19:37
janko1, Pržan imam pred nosom, od tam pa takole: Toško čelo - Katarina - Topol - pod Goljekom - Grmada - Gonte - Mali Tošč - Tošč - Sv. Jedert - Selo nad Polhovim Gradcem - Sv. Ožbolt - Sv. Andrej - Puštal - Loka.
6 ur, 30 km, 1341 pozitivnih višincev, dve pavzi po pol ure.
Nazaj sem šla z busom, naslednjič ponovim vajo s spremembo, da grem tudi nazaj peš in sicer čez Osovnik in tja preko Sv. Jakoba nazaj v kapitalo.
Jp, Vanja, je treba trenirat, kaj čmo, če smo pa toliko usekani, da smo se prijavili na CCC, to je za letos, za drugo leto pa malo morje možnosti.
22. apr 2011 22:20
Prosim za pomoč tiste rekreativce, ki se vam je že kdaj kaj zalomilo - ve kdo za dobrega ortopeda oziroma koga, ki je specializiran za poškodbe mišic? Sem bila že pri enem zelo eminentnem strokovnjaku za športne poškodbe, pogovarjal se je z mano, kot da sem prišla žicat za opravičilo za telovadbo, pregledal me je pa z daljinskim zaznavanjem z enim očesom čez mizo. Rezultatov njegovih terapij ni, oziroma je ta, da se s kolesom še lahko vozim, hodim komaj, teči ne morem pa niti 2 metra daleč.
Za vsak nasvet bom hvaležna.
Hvala,
Sonja
neznan uporabnik
22. apr 2011 22:25
Kaj maš dobrega osebnega zdravnika ali zdravnico?
Multi
multivitamin
22. apr 2011 22:36
menda, ampak se za tiste, ki še sami peš pridejo do njega, ne zmeni.
Sonjaneznan uporabnik
22. apr 2011 23:02
Daj, menda nisi na robu smrti? Jaz sem se ukvarjal z enim oficirjem pa take oslarije. Daj, se jutri pišema in ti bom več povedal. Okej?
Multi
multivitamin
13. jun 2011 10:15
No kako ste kaj, rekreativci?
Včeraj sem odpeljala mali maraton Franja. Je bila ša katera, kateri, med vami na maratonu?
Moram rečt, da sem uživala celo pot in dosegla za moje razmere zelo dober rezultat.
lp
Hema
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slana pita (Salty pie)
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami