29. avg 2006 10:05
Loni je napisal/a: |
Imam občutek, da moram vsa leta netelovadenja (opravičena telovadbe skoraj vso šolsko dobo zaradi izgube ravnotežja, ki sem ga čudežno dobila nazaj na koncu faksa) noter prinest.
Loni Makaroni |
Joj, še ena taka...
Telovadba v šoli (prvi razred OŠ, prvo polletje - ocenjena MU!) mi je bila muka, od tega da mi je bilo slabo pri teku, da sem padala iz koz, popoln štor torej. Nekje do 23. leta sem lahko pojedla vse in še več. Pa ni bilo celulita, ITM sem imela na spodnji meji. Potem pa KT, 8 ur službe, nič gibanja. Kile pa kar rastejo. Ok, ni jih preveč, jih bi pa rada ustavila. Jaz rada tečem (kadar se spravim), jezi me to, ker ne pretečem niti enega kilometra, preden mi raznese pljuča. Imam očitno zelo nizko kapaciteto. Pa ne kadim... Tako kot je ena napisala, sem pri teku sama s sabo, marsikaj premeljem v glavi in se sprostim. Ta program mi je všeč, ker jaz od sebe navadno zahtevam preveč in bi rada kar takoj tekla maratone očitno. Ampak jih sploh ne bi, samo vzržljivost bi rada. Oh, da ne pozabim izgovorov. Včeraj je lilo kot iz škafa, pa tudi Tivoli mi v temi ne diši in seveda nisem šla. Kaj naredite takrat, kadar pogoji niso idealni?
lp, Marija