25. jan 2011 10:40
Zelo lična knjižica. To moram imeti v svoji zbirki kuharskih knjig. Pohvale kulinariki in Hoferju. Mikser
25. jan 2011 10:40
Zelo lična knjižica. To moram imeti v svoji zbirki kuharskih knjig. Pohvale kulinariki in Hoferju. Mikser
25. jan 2011 11:13
Ravno iz hofra. Knjigica luštna in z priročnimi recepti, kar mi je zelo všeč. Vse pohvale takemu sodelovanju kulinarike in hofra! Pa kakor je videti, naj bi bila taka knjižica vsak mesec- super! Aja pa kupila sem tuno, da jo sprobam, ampak bom rabila še nekoga, da mi bo pomagu pojest tako porcijo, ker jaz imam tako konzervo za tri dni! torej bova z mojim možekom imela en vorng "fruštek" v kratkem. lučica
25. jan 2011 11:18
Jaz kupujem samo v avstriji, ker so cene pri nam za večino izdelkov včasih za polovico dražje. Naprimer jedilna čokolad 400g v avstriji stane 0.99 centov pri nam pa 1,49. sinicka
25. jan 2011 11:34
Ja je že swarovski rekla, da imajo avstrijci nižje cene, kar mi sploh ni všeč. Res smo za severnjake še balkanski narod. Ampak dobro, še vseeno se mi zdi da se bolj splača it v Hofra kakor v merkator- tam so me že ene parkrat "nategnili". Žal je zame avstrija predaleč. lučica
25. jan 2011 11:47
Res je, da je celo naš hofer cenejši od mercatorja.
sinicka
25. jan 2011 12:09
tudi jaz ko sem bila na nizozemskem so imeli cene sicer v lidlu čisto drugačne kot pri nas, seveda je bilo pri njih ugodnejše http://irenina-kuhinja.blogspot.com/
25. jan 2011 12:14
Najprej... knjižica z recepti mi je zelo všeč, tudi on-line link sem že preposlala kolegijam. Hofer je postala naša glavna trgovina za nakup živil in drugih higijenskih pripomočkov, s tem, da sem Hofer poznala že od prej, iz Avstrije, kjer sem spoznala in preizkusila veliko izdelkov, ki me niso razočarali. Tudi moji sorodniki, ki živijo v Avstriji so že vrsto let Hoferjevi zvesti kupci. Pogrešam pa v našem Hoferju med drugim kruhove kocke za cmoke, ki jih dobiš v pri sosedih, pa določene mlečne izdelke, kot npr. zeliščno maslo, grški jogurt, tzatziki... Tudi ribje predjedi iz hladilnika pogrešam. Pri nas dobiš le kozice. Veliko več imajo tudi bio mlečnih izdelkov, pa špek v kockah... In določeni izdelki so res cenejši pri sosedih (listnato testo), drugače pa so cene v obeh državah več ali manj enake. Mijan Sporočilo je spremenil(a) Mijan dne 25. 2011 17:51
25. jan 2011 19:54
Tudi jaz moram pohvaliti knjižico z recepti! Super je! Smo pa včasih hodili v Lidel v Italiji pa je tam veliko večja izbira izdelkov njihove blagovne znamke, pa še drugačni kot v SLO, tako da mi ni všeč. V Hofer pa pogosto zahajam po več stvari! lucys
11. feb 2011 21:46
Mi vse kupujemo v Hoferju in Lidlu-sta ENKRAT CENEJŠA kot Spar ali Mercator!!! Imajo okusne in kvalitetne izdelke hkrati pa zelo poceni! :) Seveda pa nekaterih izdelkov vseeno ne najdeš v Hoferju in Lidlu, kot je naprimer tuna, prašek, pasja hrana,... Lp, K kati11
11. feb 2011 21:52
Kati11, tuno, prašek in pasjo hrano zagotovo najdeš tudi v Hoferju in skoraj prepričana sem, da tudi v Lidlu.
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki rogljiči
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)