24. jan 2011 19:40
Nekaj odstopanj v ceni je. V Hofer redko zaidem, ker je meni najbližji 20 km stran. V avstrijskega še poredkeje, a ko sem bila nazadnje enkrat lani tam, se spomnim višjih cen svežega sadja in npr. instant kapučina, ki smo ga v tistem obdobju rade srebale v službi
.
Asortiment v Slo vsekakor =//= At. Hofer trenutno stremi k lokalnim dobaviteljem... Imajo že Radensko, Barcaffe
. Torte so baje okusne, peče jih pekarna iz Pragerskega. Tudi veliko mesnih izdelkov je "domačih".
Kar zadeva ponudbo, je meni osebno preveč gotovih (zamrznjenih) jedi, absolutno pogrešam izdelke kot so ajdova moka, razne kaše. Občasno imajo starodavna žita
, a kot rečeno je to sezonski izdelek. Nad ostalim načeloma nimam pripomb. In tudi tisti iz moje okolice (npr. sodelavci), ki so se otresli predsodkov, najdejo le še lepo besedo.
O razlikah med izdeli namenjenimi Slo, At,..., xy-trgu ne morem sodit.
Očitki glede kakovosti in zdravstvene ustreznosti izdelkov v trgovinah Hofer niso utemeljeni. Le vprašajte kakšnega proizvajalca, ki dobavlja v Hofer, Mercator, Špar... kako je kje dodelan sistem, kje so pomembni le rabati in kje najbolj težijo z zagotavljanjem kakovosti. In če nisi "priden" (= slaba kakovost izdelkov, ki so po možnosti naključno vzorčeni na polici), te hitro odslovijo.
kafetarca
Sovica Oka