Hofer

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

24. jan 2011 14:04

lučica je napisal/a:

Je pa še ena zadeva, da se tudi same hoferjeve trgovine razlikujejo med sabo. Pri nas je zmeraj lepo urejeno in imajo na razpolago vse artikle ki so tisti dan v akciji, med tem ko grem v drugi Hofer (ne bom navajala kraja) je pa velikokrat razmetano in tudi določenih artiklov ne dobiš.

lučica

Ja, se strinjam in tudi vem, kdo ima levji delež pri tej razmetanosti. Kupci. Res je pa tudi, da so ene trgovine krepko bolj obiskane kot druge.

rimljanka

Mikser  

član od: 3.11.2010

sporočila: 19

24. jan 2011 14:06

Tudi sam sem vedno kupoval rio mare pa čeprav so najdražje....sem mislil, da so posledično tudi najboljše. Sedaj pa kupujem od hofra in safcol, ker so najboljse kvalitete. In ko smo že pri kvaliteti sem opazil na anketi, ki jo je imela kulinarika.net pred kakšnim mesecem.....katero tuno kupujete. Z velikim naskokom je zmagala riomare. Se mi zdi, da je imela 70 %. Safcol, ki je najboljsa pa le 2 %. Ljudje se res, damo zavajati in premalokrat gledamo kaj je dejansko kvaliteta in kaj blagovna znamka. Odkar vsak dan tečem sem začel tudi gledati na hrano in sem na to bolj pozoren kot prej. Mikser

swarovski  

član od: 26.10.2006

sporočila: 290

24. jan 2011 17:39

lučica je napisal/a:
Mijan za torte ne vem kakšne so- jih še nisem imela priložnosti poskusit. Drugače pa v Hofer veliko zahajam, mi je boljši kakor Lidl, sploh pa od kar mi je znanka iz Avstrije razlagala, da ima Hofer po vseh državah enako robo in enake cene. Kupujem pa stvari za peko, sadje, zelenjavo, vrečke za smeti, papir za WC in brisačke pa še kaj. Lidl me pa nekako odbija, pa ne vem zakaj, mogoče zato ker imaj toliko pisanih in v oči bodečih barv v trgovinah (no to je ena izmed stvari) lučica
To pa ne bo držalo. Če bi tvoja prijateljica res kdaj kupovala v A v Hoferju bi vedela, da imajo veliko širšo ponudbo artiklov, da o cenah ne govorim. Naj ti kar na hitro naštejem; toast pri nas 0,57 evra tam 0,46 evra testo za štrudel pri nas 0,99 tan 0,68.... Torej, tole se spomnim iz glave in se mi za malo zdi, da nas tele A nategujejo. swarovski

kafetarca  

član od: 30.9.2009

sporočila: 277

24. jan 2011 19:40

Nekaj odstopanj v ceni je. V Hofer redko zaidem, ker je meni najbližji 20 km stran. V avstrijskega še poredkeje, a ko sem bila nazadnje enkrat lani tam, se spomnim višjih cen svežega sadja in npr. instant kapučina, ki smo ga v tistem obdobju rade srebale v službi . Asortiment v Slo vsekakor =//= At. Hofer trenutno stremi k lokalnim dobaviteljem... Imajo že Radensko, Barcaffe . Torte so baje okusne, peče jih pekarna iz Pragerskega. Tudi veliko mesnih izdelkov je "domačih". Kar zadeva ponudbo, je meni osebno preveč gotovih (zamrznjenih) jedi, absolutno pogrešam izdelke kot so ajdova moka, razne kaše. Občasno imajo starodavna žita , a kot rečeno je to sezonski izdelek. Nad ostalim načeloma nimam pripomb. In tudi tisti iz moje okolice (npr. sodelavci), ki so se otresli predsodkov, najdejo le še lepo besedo. O razlikah med izdeli namenjenimi Slo, At,..., xy-trgu ne morem sodit. Očitki glede kakovosti in zdravstvene ustreznosti izdelkov v trgovinah Hofer niso utemeljeni. Le vprašajte kakšnega proizvajalca, ki dobavlja v Hofer, Mercator, Špar... kako je kje dodelan sistem, kje so pomembni le rabati in kje najbolj težijo z zagotavljanjem kakovosti. In če nisi "priden" (= slaba kakovost izdelkov, ki so po možnosti naključno vzorčeni na polici), te hitro odslovijo. kafetarca Sovica Oka

dari  

član od: 21.8.2004

sporočila: 1521

24. jan 2011 19:56

V Hofer zahajam že krepkih 23 let.Vem, da so imeli v Avtriji delamarisove zelenjavne ribe v konzervi že pred ohoho leti.Pri nas v Sloveniji jih tisti čas ni bilo možno dobiti.Sedaj, ko so na našem trgu imajo tudi več naših izdelkov.Je pa res nekateri izdelki so sezonski in jih ni vedno na voljo.Imam asortiman, ki je samo iz Hoferja. Gorčica v tubi,feferoni-zvončki, tuna v lastnrm soku,jedilna čokolada, čistilo za steklokeramični štedilnik, jajca, kruh, vrečke za smeti,ala vileda krpe, zamrznjena zelenjava,zobna pasta,zobne ščetke, lak za lase že od kar hodim v Hofer, jabolčno kis.... Eni eno drugi drugo.Ko se navadiš na nekaj pač tisto kupuješ. Glede cen ja pa res, da se tudi razlikujejo.Vem, da sem bila v Avsriji pa smo rekli gremo v Hofer pogledat kako in kaj.No recimo najbolj se spomnim jajc, ki so bila občutno dražja kot pri nas, nekaj je bilo ceneje.Ni pa občutne razlike, da bi zato hodil gor, če imamo trgovino pred nosom. dari

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

24. jan 2011 20:28

O to tuno moram probat tud jaz-

Grem jutri v Hoferja, baje bodo neke knjigice v sodelovanju s Kulinariko.net. Sem presenečena,da se tu gor nič ne piše o tem.

Sama sicer največkrat nakupujem v Mercatorju, sem in tja pa skočim tudi v Hofer.

Kupujem pa bagetke za dopeko, sadje, (všeč mi je ponudba bio sadja, sicer so samo banane, pomaranče in limone), sir, wc papir, jogurte, mocarelo. V glavnem to.

katti

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

24. jan 2011 20:31

U pa pečeno papriko v kozarcu in prekajenga lososa

katti

MARTAQ  

član od: 1.2.2008

sporočila: 120

25. jan 2011 8:21

Knjigice so imeli že v soboto. Vsaj jaz sem bila tam v soboto in jih videla in seveda eno vzela. lp

Petya  

član od: 8.1.2006

sporočila: 591

25. jan 2011 8:26

MARTAQ je napisal/a:
Knjigice so imeli že v soboto. Vsaj jaz sem bila tam v soboto in jih videla in seveda eno vzela.

lp

Sem mislila že prej vprašat.... o kakih knjgicah je govora?

Petya

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

25. jan 2011 10:16

Hofer je v sodelovanju s kulinarika.net izdal knjižico nekaterih naših receptov (avtorji so bili obveščeni in so navedeni na zadnji strani).

Knjižico lahko vzamete v njihovi poslovalnici, online verzija je pa tule:

http://catalog.aldi.com/core/main.php?&SITEID=ffd

Administrator Jernej - V življenju potrebuješ le + +

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti