24. jan 2011 12:17
Men je pa Hofer čist zadnja trgovina, kamor bi šla. Raje že grem potem v Lidl. Lakica
24. jan 2011 12:17
Men je pa Hofer čist zadnja trgovina, kamor bi šla. Raje že grem potem v Lidl. Lakica
24. jan 2011 12:22
Mikser je napisal/a: |
Meni so od Hoferja izdelki zelo dobri, čeprav sem bil v preteklosti skeptičen do tujih trgovinskih mrež. Pa še od Hoferja tuna je 2 po kvaliteti iz testov ZPS. Boljse kvalitete kot rio mare, calvo itd. Mikser |
24. jan 2011 12:27
Mijan za torte ne vem kakšne so- jih še nisem imela priložnosti poskusit. Drugače pa v Hofer veliko zahajam, mi je boljši kakor Lidl, sploh pa od kar mi je znanka iz Avstrije razlagala, da ima Hofer po vseh državah enako robo in enake cene. Kupujem pa stvari za peko, sadje, zelenjavo, vrečke za smeti, papir za WC in brisačke pa še kaj. Lidl me pa nekako odbija, pa ne vem zakaj, mogoče zato ker imaj toliko pisanih in v oči bodečih barv v trgovinah (no to je ena izmed stvari) lučica
24. jan 2011 12:29
zzak1977 je napisal/a: | ||
|
24. jan 2011 12:31
Najslabša pa je menda bila Mercator tuna. Toliko o naših trgovcih. Sicer še vedno raje obiščem Mercator kot Hofer ampak samo zato, ker je Mercator blizu doma. Drugače bi zamenjal s Hofrom. Mikser
24. jan 2011 13:01
Sicer jaz ne gledam toliko na kvalitetno vsebnost ampak na okus, vonj in izgled, konzerva je le konzerva, in do sedaj je bilo vse porazno, bom pa preizkusil, mogoče ravno Hoferje še nisem.
Commis débarrasseur
24. jan 2011 13:20
Tuna je moja stalnica v prehrani, zato sem jih že kar nekaj poskusila in je tudi meni Hoferjeva daleč najboljša. Res je, da ima večje kose ampak mi to bolj odgovoarja. Zzak1977 poskusi še to in poročaj
24. jan 2011 13:27
Lakica je napisal/a: |
Men je pa Hofer čist zadnja trgovina, kamor bi šla. Raje že grem potem v Lidl. Lakica |
24. jan 2011 13:28
Jaz večinoma kupujem v Hoferju, ker mi je blizu, poleg tega pa solidna kvaliteta marsičesa. Npr. sadja, zelenjave, mlečnih izdelkov itd. Ni mi všeč meso. Velikokrat sem bila zadovoljna tudi z ostalimi artikli. Kupila sem posodo, ki je absolutno OK, posteljnino, tudi zelo OK, pa še marsikaj, tudi tehnični izdelki. Tudi cene niso strašne. Mislim pa, da je Hofer boljši v Avstriji, tako da ne vem, če je naš trg za njih dovolj evropski... Že, ko vidim na njihovih policah napis Slowenien si mislim, tole je pa z njihove strani gledano, za Balkan. kara
24. jan 2011 13:52
Uh tune pa priznam, da hoferjeve še nisem probala. Zmeraj rio mare kupujem. Bo treba probat. Sem pozabla, da dostikrat kupujem v hofru izdelke ki jih imajo tedensko v akciji- volna, otroške cunje, pisarniški material in je bilo zmer O.K. Mleko je pa od hofra itak najboljši, alpski se lahko skrije pred njim! Je pa še ena zadeva, da se tudi same hoferjeve trgovine razlikujejo med sabo. Pri nas je zmeraj lepo urejeno in imajo na razpolago vse artikle ki so tisti dan v akciji, med tem ko grem v drugi Hofer (ne bom navajala kraja) je pa velikokrat razmetano in tudi določenih artiklov ne dobiš. lučicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Jabolčna pita s kokosom