Hofer

marosu1  

član od: 17.3.2009

sporočila: 10

25. maj 2011 12:48

Hofer. Tukaj najraje kupujem sadje, zelenjavo in mlečne izdelke. Tisti mlečni izdelki, ki jih kupujem, so označeni, da niso gensko spremenjeni in to mi je pri njih najbolj všeč. Pred časom sem gledala oddajo na kabelski TV HISTORY,  da avstrijski trgovci kupujejo paradižnik iz Španije (iz predela, kjer ga pridelujejo samo biološko), zato paradižnik tudi kupujem v tej trgovini; in Hofer odkopuje paradižnik iz Avstrije. Jaz osebno rada kupujem v Hoferju, samo me preseneča dejstvo, če prideš v trgovino po 17.00 uri imajo police skoraj prazne. Drugače pa sem s ponudbo zelo zadovoljna.

marosu1

leandros  

član od: 19.8.2009

sporočila: 188

25. maj 2011 13:44

Mesa v Lidlu in Hoferju ne kupujem več, enkrat preizkušeno in rezultat je bil, da sem ga vrgla stran, ker je bilo meso brez okusa, trdo, pa še smrdelo je. Kupujem ga pa v Leclercu, ker je najcenejše in zame najboljše, tja grem enkrat mesečno s spiskom (in si naredim malce zaloge), saj imajo poleg mesa ogromno izbiro vsega ostalega po cenah, ki so v primerjavi z Merctorjem, Tušem in Sparom v večini primerov ugodnejši. V Lidlu kupujem papirnate brisače, toaletni papir, tablete za pomivalca, polnozrnate štručke,..

Glede Mercatorja pa se popolnoma strinjam z Lučico, ki pravi, da imajo z vsemi pikami pa popusti, bonusi in ne vem kaj še, najvišje cene.  Kar se tiče kupovanja slovenskih aritklov jih lahko kupim tudi v Leclerc-u, kar pa se tiče delavcev v vseh že omenjenih tgovcih pa delim enako mnenja kot JanisJoplin in Banana130.

Lp             

leandros

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

25. maj 2011 16:59

V Lidlu sem parkat kupila meso, pa je bilo zmerom bp - ni smrdelo. Mogoče mamo pa samo srečo. Sem pa zadnjič v Hoferju kupila tudi mocarelo /ne v slanici, 400 g za pičlih 2 eur. Enaka kot v mercatorju /250 g za 3 eur. Vso zelenjavo običajno kupim v Lidlu, tudi sladoled - vanilijev 2,5l - meni zelo dober.

Ebonlass

MOON  

član od: 18.6.2008

sporočila: 187

26. maj 2011 17:46

Samo enkrat sem kupila v Lidlu meso za golaž,ki je že narezan na kocke, bilo je še tri dni do preteka roka, vendar ko sem meso odprla je že smrdelo, tko da nisem niti poskušala skuhati golaža, od takrat ne kupujem več mesa v Lidlu. Mimogrede  bi še vprašala če katera uporablja pralni prašek iz teh diskontov in katerega.Pri nam šefica zdej kupuje prašek v hofru za restavracijske prte, prej ga je pa po moje kupovala v lidlu.Ne spomnim se kako je pisalo na vrečki praška, pakirano je bilo v plavi ali rdeči vrečki, pa moram rečt da so bili prti zelo lepo oprani.

Kateraga uporabljati vi če ga iz teh diskontov in kako se obnese.Lp

MOON

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

26. maj 2011 18:32

Občasno uporabljam Hoferjeve pralne praške - kaj pa vem, rekla bi, da niso niti boljši niti slabši od recimo Mercatorjevih. Tu nekje približno, kar v redu.

Sonja

lučica  

član od: 28.10.2010

sporočila: 174

27. maj 2011 8:25

vedno kupujem hoferjev pralni prašek. Le ko je bila hčerka mala sem kupovala Persil. Merkatorjevega pa ne upam niti kupit, ker je moj ati imel alergijo nanj.

Mesa v hofru ne kupujem, razen občasno kake salame. Meso imamo domače, če pa kaj rabimo raje grem k mesarju.

lučica

rdkapica  

član od: 31.7.2006

sporočila: 1569

27. maj 2011 8:44

Hvala za mnenje o mesu v Hoferju.

Še kar redno uporabljam pralni prašek iz Lidla in Hoferja.

Običajno imam 2 do 3 različne praške: kolobarim med Arielom, Dashem in praškom iz Lidla ali Hoferja.

Leta 2009 je bil v reviji VIP objavljen test pralnih praškov in je bil Formil Aktiv (Lidl) dobro ocenjen in se je znašel visoko na lestvici.

rdkapica

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

27. maj 2011 9:13

...In potem sem kupila ta formil in so ostali vsi madeži na perilu... Z večino izdelkov iz Hoferja in Lidla sem zadovoljna, s praškom pa res ne...

čoko

leandros  

član od: 19.8.2009

sporočila: 188

27. maj 2011 10:17

Tudi jaz sem nekaj nazaj "prešaltala" iz Ariela na Lidlov prašek Formil, pa mi ni odgovarjal. Belo perilo ni bilo več tako belo kot prej, tako da sem sedaj zopet na Arielu ali Dashu. Res je da sta kar precej dražja od Lidlovega, vendar mi bolj odtehta belo in dišeče perilo. Pa zato "prišparam" kje drugje npr. pri tabletkah za pomivalca, Lidlove W5 so zelo v redu in mi ne delajo nikakršnih madežev na posodi, da o ceni ne govorim, saj so Calgonitove trikrat dražje pa nič boljše!  

Lp

leandros

dari  

član od: 21.8.2004

sporočila: 1521

27. maj 2011 15:55

Kar se mesa tiče kupim v Hoferju začinjene perutničke za žar.Nam so okusne in še nisem bila razočarana.V glavnem pa meso kupujem v Lecreru.

Glede pralnega praška,naj bi bil Hoferjev enakovreden Persilu.Jaz sem uporabljala od Persila,Ariela,Ave..sedaj pa ne zamenjam nobenega z Faksom.Slučajno je bila ena akcija in sem ga kupila.In resnično sem izredno zadovoljna.Z njim perem belo perilo, tekoče pa uporabljam za barvasto.

dari

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti