Hofer

kriznana  

član od: 14.10.2006

sporočila: 602

14. mar 2011 12:14

Tako je atos ,so nezložljive.Tiste zložljive so bolj primerne za pohodništvo,kot nordijsko.So mi pa še posebej všeč,ker so tako lepe saj so porisane z rožicami in te res vleče ven.

Ko bojo spet v akciji si jih kar kupi

kriznana

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

6. maj 2011 12:42

Danes imajo v našem Hoferju (nisem prepričana, če velja to za vse H., morebiti pa) 50% znižanje okrasnih zunanjih rastlin. Tako boste za dobrega 3/4 metra visoko bugenvilijo, dipladenijo ali pa pasijonko odšteli borih 6€. In rastlince nikakor niso v zadnjih zdihljajih, res ne.

lp

cervus

karajan  

član od: 21.2.2007

sporočila: 98

8. maj 2011 15:09

Zakaj nimjo piva Union?

karajan

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

9. maj 2011 9:02

karajan je napisal/a:

Zakaj nimjo piva Union?
karajan

Kakšno vprašanje! Konec koncev, tudi Laškega nimajo, pa še kake 300 drugih znamk tudi ne.

rimljanka

Mlada pocarka  

član od: 7.5.2011

sporočila: 4

9. maj 2011 9:15

Redno zahajam v Hofer. Za 100% lahko trdim, da za nižjo ceno dobiš kakovostnejšo robo kot v ostalih (dražjih) trgovinah. Sploh pa imajo ZAKON zelenjavo, sadje, jogurte in pekovske izdelke. Edino čistila ter mehčalci oz. te robe se malce izogibam. Vse ostalo je poceni, kakovostno- skratka super.

Mlada pocarka

karajan  

9. maj 2011 10:12

Ni vprašanje, bolj odgovor zakaj ne hodim v hofer.  Ker nimajo union piva,  samo neke hmeljske berlizge...

Ne maram tujih trgovcev pri nas, ki prodajajo predvsem neslovenske izdelke z drobno deklaracijo v slovenščini (če sploh je) in s tem siromašijo slovenske proizvajalce. Narod hlapcev pa tega verjetno ne bo zmogel...

Malce več ponosa in s tem ko kopujemo slovensko, pogamago sebi.  Ste morda opazili razliko me prodajalkami v hoferju, lidlu nasproti mercatorju?  Že na prvi uč se vidi, da delajo kot sužnje.

Tudi po Cankarju... 

karajan

lučica  

član od: 28.10.2010

sporočila: 174

9. maj 2011 10:34

Karajan nekateri pa hodimo v hofra (ali druge hofru podobne trgovine), ker je slovenska hrana dražja, če še nisi opazil. Lahko se preseravaš če maš dobro plačo!!!

Drugače pa ima hofer dober pralni prašek, jogurte, mleko, sadje, zelenjavo,in še in še...

lučica

karajan  

9. maj 2011 10:43

Samo da nas v Hofeju imajo za narod hlapcev in trgovke kot sužnje, Lučka. Sem pripadnik delavskega sloja in vem da imajo domači ponudniki kvaliteto in ne poceni lidlovega in hoferjeva sranja namenjeno za nemško rajo...

karajan

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

9. maj 2011 10:45

Ja, kot, da ima (a je še slovenski???) Mercator LE slovensko robo. Mene pa, recimo, nič ne veseli še dodatno bogatiti enega najbogatejših Slovencev, ki je menda vedno boljši..........medtem ko zaposleni (hm, ne bi).

rimljanka

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

9. maj 2011 10:51

Poleg vsega ima Hofer večinoma res osnovne izdelke in ni ničesar, kar bi me premamilo, da bi kupila, čeprav v resnici ne potrebujem...

Jaz sem s kakovostjo zadovoljna, še nikoli nisem tu kupila na pol gnile zelenjave, kot se mi je pri velikem slovencu večkrat zgodilo. Pa tudi sistem vračila ob morebitnem nezadovoljstvu je pohvalen. V Lidlu še bolj...

Da bi pa cele dneve garala za svojo plačo, potem bi jo pa iz solidarnosti nesla v dražjo trgovino, da bo bogatel slovenski šef, mi pa nekako ne gre z zdravo pametjo skupaj.

čoko

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti