27. avg 2006 22:24
Tudi naju je Hofer hitro pridobil med zveste. V najinem vozičku je vedno njihov kruh, piščančje hrenovke, polpečene pice iz hladilnika, sadje in zelenjava, sladoled je božanski, pa koruzni čips, mleko, piškoti (!!!), zmrznjeni štrudli in cmoki (do zdej sprobani edino slivovi, nougat bo po mc mayinem namigu kmalu na vrsti) in moker toaletni papir. Zelo sva zadovoljna tudi z njihovimi vodami z okusom in oranžado ter kolo. Vsi našteti izdelki me še toliko bolj navdušijo zaradi cene. Kar sem naštela, namreč kupujem v hoferju tudi zato, ker so cene v primerjavi z meni sicer najbolj pri roki merkatorjem nižje. Moram povedati, da sem full navdušena nad njihovimi moškimi srajcami. Ob treh različnih akcijah sem kupila pri njih srajce za mojega dragega. Cena je bila zelo uredu, ampak najbolj fantastično je to, da jih NI TREBA likati!!! Srajce brez likanja so sicer v trgovinah vsaj še enkrat dražje. Samo dve stvari me do zdej pri njih nista prepričali, in sicer kava in siri (sej mogoče tudi slovenski mlekarji uporabljajo konzervanse in druge dodatke k sirom, ampak vsaj na deklaracijah tega še nisem zapazila... pa tudi okus mi ni bil všeč). tjas