2. sep 2006 10:06
Hoffer v Litiji ne bodo zaprli, sicer je res, da dela malo nad rentabilnostjo. Ampak vseeno.
Tudi mi kupujemo v Litijskem Hofferju. Z kvaliteto izdelkov smo zeloooooooooo zadovoljni. Dejanskosemo vsak teden tam. Kupujemo jogurte, mozzarelo - ki jo kar prehvalit ne morem. Vloženo peso, kumarice, ananas. Da o kvaliteti sadja in zelenjave ne govorim. Všeč mi je da so določene vrste sadja in zelenjave že porcionirane, tako da samo pograbiš in greš. Šampinjonov ne boš dobil ceneje kot v Hofferju, Poleg tega kupujemo polnozrnate kruhke, čokolado - sploh tisto z mandlji. Nikjer v nobeni trgovski verigi nisem še zasledila jasminov riž, razen v Hofferju, da o drugih vrstah aromatičnih rižev ne govorim. Poizkusili smo tudi jajčne rezance in moram priznati da so 1A. Seveda smo postali odvisneži od njihovih sladoledov, midva z možem imava najraje tistega z jogurtom in mengom, medtem, ko imata hčeri raje jogurt-jagoda, seveda kupujemo tudi kornete... Poleg tega kupujemo tudi mleko, pa sir. Meni osebno je najbolj všeč Jogurtina sir z manj kalorijami.
Dejansko moram priznati, da smo najboljšo postelnjino kupili prav tukaj.
Tako, da samo pohvale.
Levinjav
Sporočilo je spremenil(a) Levinjav dne 02. sep 2006 10:12:02