Katere nože uporabljaš?

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

22. avg 2006 13:49

Lidika....saj ni problem o Dick nožih, jih poznam in uporabljam. Namesto NOŽ je napisala MOŽ in ko prebereš v celoti že z Dickovim imenom, dobiš prav zabaven post... Val...ne jemlji prosim to kot kritko ampak kot prisrčnost...mene je nasmejala...no escada

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

22. avg 2006 14:05

escada je napisal/a:
val je napisal/a:
Se strinajam ,mož mora biti oster ,predusem pa iz kvalitetnega materiala da je ,in ostane oster! Jaz jih imam doma cel asortima ,vendar ga ni čez Dick,pa da nebom krivice delala enga za meso imam Vitrinox,tud tist je zelo kvaliteten! Že kar nekaj časa nazaj sem ugotovila ,da se tu ne splača šparat ,kupiš enkrat kvalitetno pa imaš za veliko let! val
Val, tvojemu postu sem se pa nasmejal od srca...( brez skrbi vem kaj si hotela napisati in se strinjam z tabo), ampak tako ljubko si se zatipkala in ko prebereš post v celoti, z mislijo na zatipkano besedo, in ko prideš do imena noža in ga prevedeš...je post da dol padeš..... Preberi še enkrat...ampak počasi escada
Ker je to pisala včeraj, zna biti, da se sploh ni zmotila Ognjič

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

22. avg 2006 14:12

No, to sem pa še jaz spregledala... Escada, sem mislila, da ti je bil tisto Dick tako smešen. Zdaj je še meni smešno in prisrčno...

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1304

22. avg 2006 14:49

escada, vsak najde, kar išče, a ne res? Lp Dolores

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

22. avg 2006 15:27

he he...pa še res je... escada

val  

član od: 7.3.2006

sporočila: 665

22. avg 2006 18:21

Lep ,da sem enkrat poskrbela za smeh,vendar če bi svojga (moža)iimele na odddihu v bolnici kot jaz ,verjetno bi tud vam hodle ostre in trde reči po glavi ,pa kvalitetne morjo bit-ko nabavljaš se itak ne špara! Nisem jezna ,sploh ne ,hec pa še razumem ! lep dan val

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti