Malo za hec

tejka77  

član od: 27.2.2007

sporočila: 544

5. nov 2008 15:43

Mati je imela tri sinove in vsi trije so odšli v širni svet in tam uspeli. Mnogo, mnogo let kasneje so se vračali domov na obisk in med potjo premlevali, kakšno darilo ima kdo za svojo postarano mamo. Prvi je rekel,zgradil sem veliko hišo za svojo mamo. Drugi je rekel, poslal sem ji mercedesa z osebnim šoferjem. Tretji se je nasmehnil in rekel, se spomnita, kako je naša mama uživala pri branju svetega pisma? In vesta, da je s starostjo postala hudo slabovidna...zato sem ji poslal papagaja, ki zna na pamet zrecitirat kompletno biblijo...dvanajst let so se nune v samostanu ukvarjale z njim. Samo en takšen je na celem svetu.Mama mora samo reci, katero poglavje zeli slišat in papagaj takoj začne recitirat... Ni minilo veliko časa od takrat, ko je mama razposlala tri pisma zahvale svojim sinovom. Jože, je pisala prvemu, hiša, ki si jo napravil zame, je prevelika. Živim praktično v eni sami sobi, čistit moram pa kompletno hišo... Janez, je pisala drugemu sinu, prestara sem za potovanja...večino časa presedim v hiši, zato redko uporabljam mercedesa. Pa šofer je tako neprijazen, pa nikoli ne gre k maši... Moj najdražji Franci, je pisala tretjemu sinu, ti imaš zelo dober občutek za svoje bližnje...točno ves, kaj ima tvoja mama rada... piščanec je bil zares slasten... tejka77

tejka77  

član od: 27.2.2007

sporočila: 544

5. nov 2008 15:47

V afriško džunglo je padlo letalo, v katerem so se peljali Turk, Pahor in Erjavec. Ujamejo jih ljudožrci. Poglavar vpraša Turka: "Kdo si?" "Jaz sem poglavar države Slovenije," odgovori Turk. "V čevapčiče!" ukaže ljudožrski poglavar svojim vojščakom. Nato se obrne k Pahorju in vpraša: "In kdo si ti?" "Jaz sem poglavar slovenske vlade," odgovori Pahor. "V ražnjiče!" ukaže poglavar svojim vojščakom. Nato se obrne k Erjavcu in si ga pozorno ogleduje. "Kdo si pa ti?" "Jaz pa sem poglavar slovenskih upokojencev." "Upokojencev? Pri nas nimamo upokojencev. Kaj dela poglavar upokojecev?" "Ah, nič takega. Dovolj je, da svojim upokojencem vsakih par let obljubim boljše čase, potem pa itak prej umrejo, preden opazijo, da jih žejne vodim čez vodo?" "Ah, dobro se znajdeš, kolega. Kaj boš, čevapčiče ali ražnjiče?" tejka77

angie.orhideja  

član od: 14.7.2008

sporočila: 866

8. nov 2008 16:30

Ona: Dober dan, kaj lahko storim za vas ? On: En pofukan račun mi odprite. Ona: Prosim? Verjetno vas nisem prav razumela! On: Kaj je tu ***** za razumet? V tej pofukani banki bi rad odprl en kurčev račun! Ona: Oprostite, ampak v takem tonu res ne morete govoriti z mano. On: Posluš krava zabita, če bom hotel s tabo govorit, ti bom povedal. Zdaj bi rad samo odprl en pojeban račun !!! Ona: Mislim, da bom poklicala direktorja banke..... Ona stopi do direktorja banke, z njim nekaj časa vneto razpravlja in oba se nato vrneta do stranke. Direktor: Oprostite, kaj obstaja mogoče kakšen problem ? On: Ja, obstaja en pofukan problem. Na lotu sem zadel 15 miljonov eurov in bi rad v tej kurčevi banki odprl en kurčev račun ! Direktor: .....in ta prasica z majhnimi joškami vam dela probleme ??!! angie

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

11. nov 2008 22:32

Mož se prigunca ponoči ful nakresani iz gostilne domu. Žena to vidi, se začne razburjati, kričati ... pa vrže skoz okno krožnik, renglo, stol, ... Mož to vidi, vzame žlice iz predala ter jih tudi vrže vun. Ona začudeno: - Ka pa ti je, čuj? On mirno: - No, malo sn ti pomago. Sn mislo, ka ma vuni večerjala. tumpika

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

13. nov 2008 17:30

Na slovenskih sodiščih so se modernizirali in uvedli avtomatske telefonske odzivnike. Če zaj pokličete na sodišče, čujete toto: - Lepo pozdravljeni! Poklicali ste sodišče. 1. Če kličete v zvezi s civilnopravnimi zadevami, pritisnite 1. 2. Če kličete v zvezi s kazenskimi zadevami, pritisnite 2. 3. Če je vaš odvetnik Peter Čeferin, pritisnite 3, po pisku pustite svoj naslov in v roku 3 dni vam po pošti pošljemo oprostilno sodbo! tumpika

jampina  

član od: 5.12.2007

sporočila: 229

13. nov 2008 21:07

Jeclavi mož je pred prijatelji pohvalil svojo ženo:Moja ž-ž-žena je za-zaklat! jampina

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

14. nov 2008 7:42

Parafraza ene najboljsih Diarej vseh casov: na naslovnici danasnje Mladine si lahko ogledate predsednika vlade kot alegorijo slovenskega naroda. Gol je, bos in voda mu teče v grlo. lp, proxima

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

17. nov 2008 15:43

Pogovarjajo se trije starčki. Pravi 70 letnik:Sprostato imam grozne težave. Zbudim se ob 6h,ob 7h pa se šele lahko uščijem. Pravi 80 letnik:Črevesje je že čisto fuč. Ob 6h se zbudim,pa se do 8h komaj userjem. Doda 90 letnik:Fanta to ni nič. Jaz se ob 6h uščijem,ob 7h userjem in ob 8h zbudim. renata69 http://renata69.moj-album.com/

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

17. nov 2008 15:49

V šoli je učiteljica spraševala:Kaj je panika? Pa reče eden:Panika je ,ko je požar. Drugi reče:Panika je, ko so poplave. Franček pa reče.Panika je rdeča pika. Pa ga učiteljica vpraša.Zakaj rdeča pika? Franček pa:Moja sestra ima na koledarju vsak mesec rdečo piko.Zdaj je pa že 3 mesece ni ,pa je doma panika. renata69 http://renata69.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) renata69 dne 17. nov 2008 15:50:31

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti