6. mar 2015 5:12
BREZPLAČNI SEX
Sem našla pri možu v mobitelu kontakt "Brezplačen sex..."
Nisem zdržala in sem poklicala...
Zazvonil je moj mobitel...
Glih tolk,da me ni razneslo...Konj,konjski!!!
OČITNO
Učiteljica sprašuje otroke:"Kaj pomeni beseda očitno?"
Javi se mali Marko:"Moj oče vozi mercedesa,mama vozi opla,babica pa vozi đipa-očitno imamo denar."
Učiteljica pohvali Marka.
"Kdo se še javi,Janezek?",vpraša učiteljica.
Janezek pravi:"Moja babica vsako jutro odide na travnik.Pod levo roko nosi Allgemeine Zeitung,pod desno pa Washington Post"
"Ja in kaj je s tem?",je nestrpna učiteljica.
"Ja nič",odvrne Janezek.Babica ne zna ne nemško,ne angleško.Očitno gre srat."
IDEJA ZA VSE,KI DELAJO Z NEPRIJAZNIMI STRANKAMI
Za hitro,pametno in duhovito reakcijo,bi morali podeliti nagrado hostesi na okencu letalske družbe Virgin Airlines v Sydneyu pred nekaj meseci,ko se je morala soočiti s potnikom,za katerega bi bilo bolje,če bi ga pospravili v prtljažni prostor.Ker je bil odpovedan velik let,je hostesa za dolgo vrsto potnikov morala poiskati sedeže na drugih letih.
Naenkrat se skozi vrsto prerine jezen potnik,udari po mizi,nanjo vrže letalsko karto in reče:"Takoj MORAM na ta let in MORAM biti nameščen v PRVEM RAZREDU!!!" Hostesa mu je mirno odgovorila:"Žal mi je,gospod,z veseljem vam bom pomagala,vendar moram najprej namestiti potnike,ki čakajo tukaj v vrsti nato se bom posvetila vam in prav gotovo bova našla kakšno dobro rešitev."Jeznega potnika odgovor ni pomiril.Na glas,tako,da so ga vsi za njim slišali,je zarjovel:"A VI VESTE,KDO SEM JAZ???"
Ne da bi se zmedla,se je hostesa nasmehnila in v mikrofon za obvestila potnikom glasno in razločno rekla:"Spoštovani potniki,lepo prosim za pozornost.Pri okencu št.14.,imamo potnika,ki NE VE KDO JE. Če kdorkoli lahko pomaga ugotoviti njegovo identiteto,vas vljudno prosim,da pridete k okencu št.14."Potniki v vrsti so se začeli hahljati,nekateri celo glasno smejati,jezni gospod pa je prestrelil gospodično s pogledom in skozi zobe siknil:"Jebi se!" Ne da bi trenila z očesom,se je hostesa spet nasmehnila in rekla:"Žal mi je,gospod,toda tudi za to se boste morali postaviti v vrsto."
andreja m