18. feb 2008 14:50
Tumpika, zdaj pa nekaj napiši, da se mi usta skrčijo
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 18. feb 2008 14:52:23
18. feb 2008 14:50
Tumpika, zdaj pa nekaj napiši, da se mi usta skrčijo
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 18. feb 2008 14:52:23
18. feb 2008 15:57
tumpika, nobene razsvetljave, naj prebere še parkrat.
ežoj
18. feb 2008 16:12
ežoj je napisal/a: |
tumpika, nobene razsvetljave, naj prebere še parkrat. ežoj |
hvala ... teglce pa kupim sam
18. feb 2008 17:08
Janezek in Metka se igrata zdravnika. Oba se slečeta in Metka vidi Janezovega lulka ter ga vprasa: "A ga lahko primem ?" Janezek: "Ne, svojega si že odtrgala."
18. feb 2008 18:11
Začela sn z dieto, nehala sn kaditi in piti, omejila sn seks, začela sn se ukvarjati s športom ... in tak v 14 dneh zgubla ... dva tedna! tumpika
18. feb 2008 18:15
Pouhek, ti si mi pa tak že razsvetleni, ti si najtasvetlejšeši fakingultravijoličasti žarek v mojem živleji. tumpika
18. feb 2008 18:36
Tumpika, zdaj pa jaz nisem razumela, uno ta dolgo besedo, no, prvi del vem, da pomeni nosač, sem hotela še nekaj napisati, ma ne, ne bom
Anamarija
18. feb 2008 20:30
Japakuno, itak ni bla tebi namenjena. Pa vseeno ti jo prevedem: najsvetlejši faking ultra vijoličasti žarek. Razumi pa jo po lastni presoji. On pa tudi, haha. tumpika
18. feb 2008 21:05
Dođe Frane doma i kaze papi da je dobija 4 jedinice. Pape popizdio: - Tovare jedan, iz cega si sve dobio jedinicu? - Iz tjelesnoga, matematike, hrvatskoga i vjeronauka. - Kako si dobio jedinicu iz tjelesnoga? - Ucitelj nam je rekao da dignemo jednu nogu, ja sam je diga. Onda je rekao da dignemo i drugu nogu. Pape: Pa ces onda na kurcu stajat? - To san i ja reka, pa sam dobija jedinicu. Dobro, kako si dobio jedinicu iz hrvatskoga? - Uciteljica je izvukla nas troje i pitala nas da kazemo jednu recenicu. Jure je rekao: - Ana voli Matu. Stipe je rekao: - Ana voli Peru.... Pape: A jeba te, pa ta Ana je kurvetina! - Je, to san i ja reka, pa mi je uciteljica dala 1. - Dobro, kako si dobio jedan iz matematike? - Uciteljica je pitala koliko je 2+3, a ja sam reka 5. Onda je pitala koliko je 3+2... Pape: A jeba te, to je isti *****.. - To sam i ja reka, pa san dobija jedinicu. - Dobro, ali nije mi jasno, kako si dobio jedan iz vjeronauka??? - Vjeroucitelj je pricao kako je bog svugdje oko nas, a ja sam ga pita je li i u podrumu od nasega susida, a on je reka da je bog i tamo. Pape: Je *****, nas susid nima podruma. - E, to san i ja reka..... tumpika
18. feb 2008 21:12
Tumpika , pa kaj bodo mislili ... mi je tako
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burger s Kraljevo fit štručko
Browniji s temnim pivom