19. nov 2009 14:16
Prvi dan kaze zena muzu: - Dragi idem na fitnes. - Dobro draga Drugi dan: - Dragi, idem na aerobik. - Dobro draga Treci dan: - Dragi idem na jahanje - Znam, draga, konj je zvao vec tri puta! Razgovaraju dvojica prijatelja: - Neces vjerovati sto mi se jucer dogodilo! - Sto? - Udjem u stan i doceka me nasmijana i zadovoljna zena! - Kako to? - Pogrijesio sam vrata! Sretnu se dvojica prijatelja - Zasto si tako zadovoljan? - Rijesio sam se punice! - Kako? - Rastao sam se od zene! Zena pita muza: - Dragi, volis li ti vise pametne ili lijepe zene? - Ni jedne ni druge, ja volim tebe draga! Majka se obraca ocu i kaze: - Ovaj nas sin je jako inteligentan sigurno mu je pamet od mene Odgovara otac: - Slazem se, ja svoju jos uvijek imam Susjeda pita susjedu: - Odakle ti ta modrica pod okom? - Od muza - odgovara ona - Mislila sam da je na putu? - E, pa i ja sam mislila da je - odgovara ona Koja je razlika izmedju vile i vjestice? - 5 godina braka Muz i zena vode ljubav a on kaze: - Daj malo gore, ajde sad malo dolje...sad se pomakni lijevo... sad se pomakni desno... - Dragi, je li ti mene jebes ili parkiras! Kaze zena muzu: - Dragi, sutra nam je godisnjica braka. Da zakoljemo prase?! - A zasto? Nije ti prase nista krivo! Sto je zajednicko klitorisu, godisnjici braka i zahodskoj skoljci? - Muskarac ih uvijek promasi Ulazi pijanac u kafic i vice: - Sretna Nova Godina! - Ma kakva Nova Godina u Listopadu? - Listopad? Ubit ce me zena, nikad se nisam vratio tako kasno! Muz i zena vode ljubav i ona pocne stenjati: - Da, da, jace, ..govori mi prljave stvari! - Kuhinja, kupaona, soba... Razgovaraju dvije prijateljice: - Cula sam da ti je umro muz - Da, istina je. - Moje saucesce. Jeli se dugo mucio? - Nije, bili smo u braku samo godinu dana! anitram1