Malo za hec

mambica  

član od: 29.9.2007

sporočila: 532

20. jun 2008 14:16

Šala ali resnica? Nevrotik gradi gradove v oblakih. Psihotik misli, da živi v njih. Psihiater pa pobira najemnino. Pa lep pozdrav! Črna mamba

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

20. jun 2008 20:12

Nosi Mujo ovcu ispod ruke, dolazi kod Fate i govori: - Vidiš ti šta ja moram jebat kad tebe glava boli! A Fata će na to: - Koga? Šta ? Gdje ? Mujo: - Ko tebi šta govori?!! tumpika

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

23. jun 2008 17:49

Po dolgotrajnem pregovarjanju je lovec končno popustil in dovolil ženi, da ga je spremljala pri lovu.
Ko sta prišla v gozd je ženi razložil, kako napolni puško in kako ustreli. Pojasnil ji je tudi, da mora takoj, ko zadene žival, steči k plenu, kajti lovci radi nagajajo eden drugemu in si hočejo prilastiti plen.
Postavila sta se na prežo in že po nekaj minutah je lovec zaslišal, kako je njegova žena ustrelila in stekla proti plenu. Šel je za njo, da bi videl, če je storila tako, kot ji je naročil in že v daljavi zagledal ženo, ki se je pregovarjala z neznancem. Ko je prišel bliže je zaslišal, kako je neznanec rekel:   "No, prav, pregovorili ste me! To je vaš jelen! Toda, dovolite mi, da  vsaj snamem sedlo z njega!"
F r i n a

ibiza  

član od: 4.10.2005

sporočila: 688

23. jun 2008 22:10

Se hvali Mujo Hasotu: Kako sem pameten: grem in ponaredim bankovec za sto evrov v bankovec za sedemsto evrov! In kje si ga vnovčil? Na banki so mi ga zamenjali v Dva bankovca: enega za tristo in enega za štiristo evrov! pero

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

24. jun 2008 10:58

Ne pred veliko leti so v Velenju gorela pomožna poslopja, nikoli stanovanjske hiše. Policija ga je lovila nekaj emsecev, organizirali so vaške straže, potem pa se je zgodil eden najodmevnejših dogodkov pri odkrivanju požigalca, znanega po sintagmi : "Pol je pa za švicu..." ali še bolje: " Kaj ti bo torba, če si kupil kolo..."

Tole je v pravi piđin slovenščini ( za tiste, ki je ne poznate).

Posnetek v Mestu priložnosti velja za zgodovinskega. Kot tisti posnetek, ko je Tito ob zadnjem obiskul stopil mimo rdeče preproge in po asfaltu zakoračil na prireditveni prostor.

Tole je za zabavo posnetek: Kaj ti bo torba, če si kupil kolo, v izvedbi mladih nasilnežev.

http://www.youtube.com/watch?v=iUDeWYBGkyo&eurlF r i n a

Sporočilo je spremenil(a) frina dne 27. jun 2008 15:57:02

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

27. jun 2008 15:46

Žena pride prej iz službe in najde moža v postelji z neznanko. Besna mu reče, da ga zapušča. Mož jo prosi, naj prisluhne njegovemu pojasnilu, zakaj se je to zgodilo: "Peljal sem se z avtom in ob cesti zagledal jokajočo mlado žensko, umazano, v raztrgani obleki in boso. Ker se mi je zasmilila, sem jo vzel v avto in jo odpeljal domov, da se očedi. Ko se je stuširala, sem ji dal tvoje perilo, ki ti je premajhno, svileno bluzo in hlače, ki si ju samo enkrat nosila in tvoje superge za tek, ki si jih samo dvakrat obula. Dal sem ji celo nekaj goveje pečenke iz hladilnika, s katero mi nisi postregla. Lepo se mi je zahvalila za vse in se napotila iz hiše. Na pragu pa se je obrnila in me vprašala:Imate še kaj takega, česar vaša žena ne uporablja več ????????? In povedal sem ji, da mene!"

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

2. jul 2008 7:40

A kdo ve v kateri nudistični kamp gre tumpika na dopust? ( pa ne ji povedat, da sem spraševal ).

ežoj

Mali varaš  

član od: 8.1.2008

sporočila: 71

2. jul 2008 8:52

ežoj je napisal/a:

A kdo ve v kateri nudistični kamp gre tumpika na dopust? ( pa ne ji povedat, da sem spraševal ).

ežoj
SAMO za ežoja ! Fsaki den med kednom (po 6. vuri večerko) jo boš tu najšo v life. Do nudista jo loči samo še tisti štrikec v ... (saj veš keri) http://www.moj-dopust.net/index.php?id=241# nato klikni na Mariborsko Pohorje - Trikotna jasa L Loverboy P

tumpika  

2. jul 2008 21:52

Ežoj, ti kuj klikni Koča Luka, še pridem gor do "moojega kelnarja". tumpika

tumpika  

3. jul 2008 22:10

Vremenska napoved: Maribor, 28 st. C, pretežno jasno, Kranj, 27 st. C, oblačno, Predor Šentvid, 26 st. C, trenutno ne pada.... tumpika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti