Sem Venera 99 in kot vidim bom morala stvar o smetenju po forumu malo razložiti.
5.8.2006 sem bila opozorjena od strani Jerneja,da naj neham smetiti po forumu.
Seveda sem debelo pogledala ,ker nisem pisala na forum že dober mesec.Na dan
3.8.2006 sem res gledala recepte, nisem pa pisala nič.Ko sem odšla v kuhinjo pomešat
kosilo sem hčerki rekla naj samo gleda recepte,da ne bo kaj premikala.Ko sem se
vrnila hčerke ni bilo več pri računalniku,zato sem še malo pogledala in računalnik
izklopila.Po opozorilu sem se pogovorila s hčerko in priznala je,da je pisala ona.
Vprašala sem kam je sploh pisala in kaj?Ko smo prišli na stran avtorice KatkeD sem
bila tudi sama zelo šokirana in hkrati žalostna.Da hčerka napiše kaj takega verjemite
ni prav nič prijetno.Še bolj žalostna sem pa bila,ko sem brala odgovore na pisanje
moje hčerke.Predvsem ,da sem hipohonder in ne vem kaj še.Zelo mi je žal,da se je to
pripetilo.KatkiD sem poslala osebno opravičilo,opravičila bi se pa se rada tudi vsem na forumu,
kajti po reakcijah nekaterih bi morala nič kriva zapustiti Kulinariko Slovenije,ki mi je zelo pri
srcu.Lahko greste gledati moja mnenja,ki so bila poslana pred nesrečnim 3.8.2006 in
boste videli kaj sem pisala,čeprav nisem veliko.Brez skrbi hčerka bo dobila zasluženo kazen-dolgo časa ne bo videla interneta.Še enkrat se opravičujem Vsem,ki so se počutili prizadeto in upam,da bomo
lahko normalno sodelovali.Če pa mislite,da sem grdi raček na forumu pa povejte,se bom sama
umaknila,tako da me ne bo treba brisati.
venera 99