Opravičilo

tema je zaklenjena

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

9. avg 2006 9:51

Joj no... Temu, da se najdejo hecni ljudje, ki potem pišejo marsikaj, se ne da izogniti. To pride s številom obiskov Pa koliko tega ščistim in neumnih in lažnih prijav, da še vidite ne vsega. Naj vas ne prizadane preveč. Poglejte si druge forume in boste videli, da tu "živimo" v precejšnjem miru Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

9. avg 2006 10:09

Na drugih forumih tud vsak takoj ne povleče nosa in se ne začne takoj kregat... Se mi zdi da se kje malo bolj upošteva mnenej drugega in drugačnega...

anka  

član od: 7.9.2005

sporočila: 4627

9. avg 2006 10:15

Venera, prav lepo se je ob punujeni priložnosti hči poigrala s možnostjo, da tudi sama kaj napiše, sicer ne vem, kaj je bilo, ampak napisala si pa prav lepo sporočilo, ki bo vsem, ki so prebrali omenjeni post, katerega avtorica nisi bila sama, pomirilo mogoče malo razgreto kri.
jernej je napisal/a:
Naj vas ne prizadane preveč. Poglejte si druge forume in boste videli, da tu "živimo" v precejšnjem miru
In tole je povsem res, če naletim na forum, kjer ljudje povprašajo za pomoč ali pa si želijo pridobiti, prebrati mnenja drugih, dobijo pa vse prej kot to, včasih same zbadljivke, norčevanje in še marsikaj, počasi zapustim forum, ker očitno ljudje nimajo niti malo internetnega bontona. Všeč so mi pa forumi, kjer uporabnikom ne preostane drugega, kot da se držijo reda in pravil, da se v temah pogovarjajo o temi, ne da se začne pogovarjati vsevprek in tako naprej ... anka

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

9. avg 2006 10:41

V službi se obvezno odjavim, doma pa sem že par krat opazila malega, da se rad sprehaja po kulinariki. Opozorila sem ga, da ne bi slučajno kdaj pomislil kaj napisati pod mojim geslom. No, mi je pa le uspelo, v kratkem bom končno prišla do svojega računalnika, in mi lahko verjamete, da ni šans, da bi ga kdo pogledal, kaj šele tikal . Venera, kako te razumem, mislim, da bi tudi jaz kar šla iz Kulinarike, če bi se mi dogodilo kaj takega, Vendar ne sekiraj se, ti kar pogumno piši, dokazala si, da si fajn punca. Pozdrav Anamarija

_kekec_  

član od: 25.2.2005

sporočila: 230

9. avg 2006 11:30

venera jaz te tudi razumem in vidiš, da vsi hočemo da ostaneš??lep dan naprej tebi in tudi tvoji hčerki. lp. _kekec_

jernej  

9. avg 2006 12:05

lidka je napisal/a:
Na drugih forumih tud vsak takoj ne povleče nosa in se ne začne takoj kregat... Se mi zdi da se kje malo bolj upošteva mnenej drugega in drugačnega...
Saj se tudi tu ne, z izjemo nekaterih. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

venera 99  

član od: 20.4.2006

sporočila: 41

9. avg 2006 14:51

Hvala Vsem za lepe misli.Prav zaradi tega mi je Kulinarika Slovenije tako pri srcu. venera 99

jernej  

9. avg 2006 14:59

Ampak to je Kulinarična Slovenija. Kulinarika Slovenije je druga stran, čeprav so si dali podobno ime , da se ljudje motijo. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

venera 99  

član od: 20.4.2006

sporočila: 41

9. avg 2006 15:26

Aja tega pa nisem vedela. venera 99

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

9. avg 2006 16:45

ej, kar ostan, jaz sploh ne vem zakaj je šlo ampak tudi sam kdaj kakšno pikro zapišem, da se potem iskre krešejo... imam pa zanesljivo rešitev za varovanje osebnih podatkov, gesel in podobne šare: na USB ključu imam naloženega prenosnega Firefoxa (Portable Firefox), prek katerega dostopam do interneta s kateregakoli računalnika, ki ima dostop do interneta in USB vhod. Z njim delam samo jaz in nihče drug, če ga ne rabim, pa je vedno v mojem žepu ali pa na polici, ostali domači pa uporabljajo na disk naložen brskalnik; pa še nevarnosti, da bi se kje pozabil odjaviti, ni. Pa še praktično je, ker imam na vsakem računalniku brskalnik s svojimi nastavitvami. LP Drejček

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti