Dež je dobro namočil zemljo.
Ali gobe že rastejo?
Kje in katere?
... in jaz naivno upam, da mi boste povedali !!??
Dež je dobro namočil zemljo.
Ali gobe že rastejo?
Kje in katere?
... in jaz naivno upam, da mi boste povedali !!??
3. avg 2006 11:01
Ne vem, če je tako samo pri nas ( Štajerska ), vendar o gobah ne duha, ne sluha. Smo navdušeni gobarji in redno preverjamo "naš" teren-pa zaenkrat še nič. monro
3. avg 2006 12:13
Tudi moj tast, ki je bil na dolenjskem koncu pravi, da ni ne duha ne sluha o gobah. LP! fakin712
3. avg 2006 12:41
Gobic ni, ni. Vsaj pri nas ne. jade
3. avg 2006 12:43
A, po taki suši pa tako hitro ne gre. Bo treba počakati še nekaj časa, pa najbrž bi malo več toplote tudi koristilo. rimljanka
3. avg 2006 13:11
Ja zaradi mene bi bilo zdaj spet lahko malo topleje, bodo gobice potem bolj hitro rasle. LP! fakin712
3. avg 2006 13:42
Pri nas v Beli krajini jih tudi še ni, jih pa pričakujemo takoj ko se prikaže sonce. ariella
3. avg 2006 17:10
Kakšen dež je pa tole sploh bil. Saj še do tal skozi listje ni prišlo, da bi tole namočilo, zemlčjo????? LP Matjaž
3. avg 2006 17:21
Kakor kje, Matjaž. rimljanka
3. avg 2006 18:07
Pri nas v Prekmurju je bila samo rosica do sedaj in tako gob še ni. Mogoče bo nocoj dež? Ja, ja, bo, samo kdo ve kje? Kyara
3. avg 2006 19:00
Pri nas spet dežuje, teta je poskusila na vrtu, kolikor globoko je skopala, je bila zemlja mokra. Torej je kar zalilo. Pri nas: Štajerska, ob spodnjem toku Savinje. rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom