6. avg 2006 18:58
Gobe? Kaj to pomeni? Grem v leksikon poglednt. Nič ne pucam, le oke me bolijo od strašniga buljenja po šumi. tumpika
6. avg 2006 18:58
Gobe? Kaj to pomeni? Grem v leksikon poglednt. Nič ne pucam, le oke me bolijo od strašniga buljenja po šumi. tumpika
6. avg 2006 20:33
Gobe so! Okolica Velikih Lašč. Smo nabrali lisičke a samo kakšen kilogram, ker je že pred nami nekdo nabiral. LP Saša Mir in dobro!
7. avg 2006 9:22
Včeraj sem se z možem malo smukala po znanih gobjih rastiščih v okolici Celja, pa razen 2 kom lisičk in nekaj neužitnih gob, nisem živela gobi podobne zadeve. Malo sonca rabijo zdaj gobe, da bodo prišle na svetlo. Torej sonce, kje si? Saj je vendar poletje, pa žal ne izgleda tako. Pekarica
7. avg 2006 10:16
Včeraj smo lazili po Gornjesavski dolini, pa ni bilo gob. Nobenih. Natassa
7. avg 2006 13:05
Venturini, a samo kakšen kilogram? Smola pa taka... jasna
9. avg 2006 22:19
Tudi danes še nič! tumpika
10. avg 2006 8:04
pri nas pa so se včeraj pojavili travniški šampinjoni, v okolici Domžal. jana 07
10. avg 2006 8:26
Pri nas tudi nobene gobe, mogoče bodo pa potem jeseni. miia
10. avg 2006 8:33
Tudi na mojem vrtu so se prejšnji dan pojavile neke gobe, verjetno travniški šampinjoni. Jana, a se to je? mimika
10. avg 2006 8:54
Mi jih z veseljem pojemo, po videzu so podobni gojenim, ki jih lahko kupiš v trgovini. Le pod klobukom so bolj roza barve, starejši pa imajo lahko resice že kar rjave barve, vendar če so čvrsti, jih lahko uporabiš. Gojeni pa so v celoti beli. jana 07Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burek z lahko solato
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako