Kateri hladilnik?!

mackova  

član od: 2.8.2006

sporočila: 1

tema odprta - 2. avg 2006 19:13 | ogledi: 3.101 | odgovori: 9

Živjo!

Kupujem nov hladilnik. Ker bom postala "nova" gospodinja in še nimam prav veliko izkušenj bi vas prosila za nasvet glede hladilnika. In sicer zanima me, če ima kdo izkušnje z Matrixovim hladilnikom. Zdi se mi precej ugoden, saj pride 140 k ima pa cono 0°, je prostostoječ, ima tudi zmrzovalnik, elektronsko upravljanje, samodejno odtaljevanje,.... Mislim, da ima funkcij zelo veliko. Skrbi me samo to, ker ne poznam firme in ker je tak gorenjev hladilnik kar 300 k.

Hvala vsem za nasvete in pomoč.

Lep pozdrav

mackova

muffin  

član od: 17.10.2002

sporočila: 125

2. avg 2006 20:03

Jaz prisegam na Gorenjeve gospodinjske aparate. Jaz sem si letos ustvarila svoje gospodinjstvo in opremila kuhinja izključno z njihovimi aparati - dajo 5 let garancije, servis je vedno pri roki, rezervnimi deli bodo vedno na voljo (tudi npr. čez 20 let). Pri nas doma smo vedno imeli gorenje in se je zelo dobro obnesel, moja mami je včasih prodajala belo tehniko in prisega na Gorenje (poceni stvari se tudi hitro kvarijo, po principu malo denarja, malo muske). Sicer je pa to stvar osebne odločitve - le povem svojo izkušnjo pri nakupu gosp.aparatov. muffin

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

3. avg 2006 7:56

Fajn je, če ima ločena kompresorja - če zamrzovalnika ne rabiš, da je sklopljen, ne pa da v prazno laufa. Če pa do tega ne pride, je vseeno. Drugače smo pa tudi pri nas pristaši znamke Gorenje, hladilnike imamo vse njihove. Loni Makaroni

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

3. avg 2006 11:35

Mi imamo veliko Matrixovih izdelkov, pa smo z njimi zelo zadovoljni. Matrix je slovenska firma in ima pet let garancije. To so moje izkušnje. fakin712

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

3. avg 2006 11:45

Ki izdelke dejansko dela v Sloveniji, ali jih samo sestavljajo po delih, uvoženih od nevemkje od nevemkoga? Za Matrix mislim...

fakin712  

3. avg 2006 12:10

Delajo jih nekje na štajerskem, točno pa ne vem kje. Imaš servis in vse v Sloveniji in za rezervne dele tudi ni problema. Tako nam je razložil kolega,ki prodaja belo tehniko. Te aparate pa imamo že kar pet let in se še noben ni pokvaril. Upam, da se ravno zdaj ne bo, ko se tako hvalim. LP! fakin712

pipika  

član od: 9.9.2005

sporočila: 53

3. avg 2006 13:52

Mislim, da Matrix ni slovenska firma, sestavljajo pa jih tako kot gorenje v Turčiji pipika

fakin712  

3. avg 2006 15:05

Na TV je bilo o tem prejšnji teden govora in so potrdili, da je to slovenska firma. Če so si to izmislili, sem si izmislila tudi jaz. Kakor sem bila informirana, tako sem povedala naprej. In še enkrat moram povedat, da smo z njihovimi aparati zelo zadovoljni. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti