Muc...

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

31. jul 2006 22:02

Ja, če imaš mačka je bolje, če ga daš kastrirat, predno začne označevat teritorij. Tistega smradu se potem ne rešiš zlepa. Mi smo ga dali kastrirat, ko je bil star pol leta. Zdaj pa se še rajši crklja in je še bolj umirjen kot prej. Upam, da sem ti kaj pomagala. LP! fakin712

Lunika  

član od: 30.8.2004

sporočila: 254

1. avg 2006 10:46

Muca nujno kastrirat, drugače boste izgubili živce vi in on. Mi smo našega dali kastrirat pr 4 mesecih in je zdaj pri letu starosti še vedno zelo igriv. Tako da nisem opazila kakšnih sprememb kar se obnašanja tiče. Operacije se pa ni treba nič bat, ker naš je še isti dan preganjal svojo žogico po hiši. Sicer je trajalo nekaj ur, da je prišel k sebi zaradi narkoze, ampak nisem imela občutka, da ga zelo boli. Dva dni se je lizal (mislim, da ga je bolj jod motil) in to je bilo vse... Lp, Tina

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

1. avg 2006 11:24

Medve s sestro sva teti za rojstni dan ravno ta vikend podarili dva kastrirana mucka - Čufa in Mufa. Dva dneva sta se skrivala, zdaj pa ju je polna kmetija. Kastrirana sta bila v sredo zvečer, v soboto pa sem ju naložila v avto. Ni bilo nobenih problemov, igriva sta bila takoj, samo Muf je bil malce bolj miren kot pred posegom. Ma ga je tudi ta mirnost že minila. Ha, je bila pa zanimiva reakcija naših psov, Zeus posvoji vse mačje mladiče in jih prinese domov, tako da potem odnašamo mačkice nazaj. Pikiju pa še zdaj ni jasno in ko mu pobegneta, ju išče kot prismuknjen po kozolcu. Pa tudi ta velika muca in muc sta ju brez problemov sprejela, malce smo se bali reakcije. Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti