Videla sem, da si dobro ocenila restavracijo Sofra. Zanima me, če je primerna za praznovanje rojstnega dne. Kakšna je živa glasba?
Ali pa katero restavracijo priporočate, da ni predaleč iz Ljubljane in imajo živo glasbo.
Suzi
Videla sem, da si dobro ocenila restavracijo Sofra. Zanima me, če je primerna za praznovanje rojstnega dne. Kakšna je živa glasba?
Ali pa katero restavracijo priporočate, da ni predaleč iz Ljubljane in imajo živo glasbo.
Suzi
26. jul 2006 12:28
Moje izkušnje s Sofro so mešane. Ko sem bila prvič, se mi je zdelo zelo v redu. Naslednjič pa je bila polomija. Kajmak se je vsaj meni zdel zanič (če že ne pokvarjen), pa mi je kelnarca zatrjevala, da mora biti tak, ker je direkt iz Sarajeva. Vem, kakšen mora biti kajmak, in prejšnjič je bil super, tako da... Postrežba je bila počasna in ne preveč prijazna, na že tako konkretne cene pa zaračunajo še pogrinjek 300 SIT po glavi, vendar pogrinjka sploh nismo dobili?! Na vprašanje je natakarica rekla, da je to za krožnik in pribor. Aja, a ga potem lahko domov odnesem? Skratka, nas ne bo več tja. Za drugo restavracijo ti težko svetujem, ker nisi napisala, kaj si želiš, za koliko ljudi in predvsem cenovni rang. strelka
26. jul 2006 13:28
Opravičujem se temu režanju, vendar veste kaj sem najprej pomislila, ko sem prebrala naslov te teme, da ima " naš" Escada rojstni dan. Motilo me je edino" in ostale" Pozdrav Anamarija
26. jul 2006 13:44
Strelka lepo, da si me opozorila, ker res ne bi bila rada razočarana. Bilo bi približno 15 oseb. Cena me preveč ne moti lahko je nizka ali visoka, samo da bo zabavno in dobro. Anamarija evo, da ne boš preveč razočarana: Vse najboljše za rojstni dan escadi in vsem ostalim, kadar koli ga že imate. Suzi
26. jul 2006 14:20
Ma ne, sploh nisem razočarana, upam, da mi ti nisi zamerila, zadnje čase mi po glavi rojijo same neumnosti, ni kaj, verjetno je kriva ta pasja vročina. Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 26. jul 2006 14:21:54
26. jul 2006 14:53
pridi malo na čvek te bomo ohladile, valda ti nisem zamerila tud jest se rada pohecam Suzi
26. jul 2006 17:47
Joj, ne. ko si čvek omenila, sem zbežala pod tuš, tako mi je ratalo vroče, morda kdaj drugič za enkrat še nisem pripravljena. No, kar priznala bom, da me je strah Suzi, veš, jaz sem redkobesedna lp Anamarija
26. jul 2006 18:21
He he he... Hvala za čestitke, žena že peče torto ( nutela , da nebo pomote), jaz grem pa svečke iskat...problem je edino ker nevem kako jih bom na torto spravil...he he...roj.dan sem sicer že imel, ampak sprejemam zapoznele čestitke...:) Pa se vrnimo k temi: Sofra je zame zelo dobra restavracija, kako bodo postregli tako veliko druščino je pa druga pesem, saj o tem nemorem soditi, midva sva bil dva in postrežena profesionalno in sploh O.K. V sosednjem prostoru je bila tudi ena velika družba in so se imeli prav fino....muzika, papica ...itd Hrana za moje pojme božanska.....prava Sarajevska kuhinja. Veš kaj ti priporočam...preseneti možeka in ga povabi na sprehod do Sofre in ga tam počasti z kakšno njihovo jedjo, če nista preveč lačna bo tudi "Travniška solata teknila in osvežila", tako boš iz prve roke videla ali je primerna ali ne, nasitila svoj in možekov trbušček (verjemi, da se bo do večera vse poleglo in se ti bo primerno oddolžil ), malo boš romantiko zganjala in se nato odločila...Seveda je to preprosto izvedljivo, če si iz LJ, če nisi malo težje. ______________________________________________________________________________ Žena!!!!!! " A je torta "fertik" "???? Sveče že gorijo!!! escada
26. jul 2006 18:48
Ja, tudi meni v Sofri ni bilo všeč. Bila sem sicer le enkrat pred cca. 2 letoma - oz. smo bile, 3 "dekleta". Smo si zaželele, da bi nam natakar razložil nekatera neznana imena jedi na jedilniku, pa ni "znal" oz. se mu ni ljubilo. No, pa smo se odločile za ... - ne vem več kaj, - pa pravi: "Nimamo." "V redu, potem pa ..." "Joj, nimamo..." " V redu, pa nam povejte, kaj imate, kaj priporočate?" " Ja, saj imate jedilni list, to imamo..." No, ko smo le nekaj pravega našle, moram reč da hrana ni bila slaba, ampak očitno ne sveža, temveč (precej na suho) pogreta. V sosednji sobi so pa očitno imeli "dober žur" z muziko itd. Ne vem torej, po čem ocenijo goste - za ene se splača potrudit, za druge očitno ne. Poznam jih pa tudi jaz kar nekaj, ki so bili v Sofri zelo zadovoljni. Najbrž se torej res najbolj splača prepričati na lastne oči in usta JasnaV
26. jul 2006 20:29
s sofro nimam izkušenj, pri Mihovcu v Pirničah pri Medvodah, pa je bilo kar zabavno in tudi dobro. marelica
26. jul 2006 20:51
Naju ni stregel natakar ampak lastnica lokala...zeloooo prijazna in ustrežljiva gospa , ki nama je razložila vse neznanke in pojme iz jedilnega lista. Nikakor nočem delati reklame , ampak nama je bilo zelo všeč...in se tja vračava... Mimogrede: - pa veste kaj pomeni Sofra??? escadaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Angleški kolač