6. okt 2005 19:24
Dragi kruhopeki! Bila sem nekaj casa odsotna,saj sem bila bolna,pa sem kljub temu morala hoditi v sluzbo. Sedaj je bolje,pa se oglasam.Nasa domaca pekarna obratuje s polno paro skoraj vsak dan.Zadnjic res nisem imela casa,pa sem sla kruh kupit.Ne boste verjeli.Moja Ana je rekla:Ja mami,kaksen kruh je pa to??To pa ni ta prav kruh!! No vidite,pa sem kupila tistega,katerega sem kupovala preden sem kupila kruhomat. ha ha Za enkrat mi je uspelo se vedno vse kar sem dala notri.Enkrat malo bolj,drugic malo manj,pa se lepa kapca se naredi na koncu. Sedaj me pa zanima kako naredite kaksno drugo testo tukaj notri.Prebrala sem,da ga nekdo da ven preden zacne aparat peci.Se pa bojim,da bom vso stvar zamudila in bo sel program naprej.Imam Clatronic BBA 2605 in sem zelo zadovoljna z njim.Kako naj vem,kdaj je cas,da bi vzela testo ven? Ali se lahko gnete in vzhaja vsako kvaseno testo?Ali obstaja tudi kak recept,ki ste ga ze sprobali in je preverjen,da uspe? Mislim,da ga kljub temu,da sem prebrala na tem forumu vse strani,se nisem zasledila........ Za enkrat LP Evelyn Sporočilo je spremenil(a) Evelyn dne 06. okt 2005 19:24:31 Sporočilo je spremenil(a) Evelyn dne 06. okt 2005 19:24:58