Poraščenost

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

12. jul 2006 21:05

Ja pa še ne nasvet rabim: s čim je najbolje začeti za prvo britje. Moj 18 letnik se je danes drugič v življenju bril: z žiletko in peno. Prvič ga je pekla koža, danes pa se je malo porezal pod nosom..Ali so za začetek boljši električni brivniki? Za po britju pa sem mu dala eno svojo kremo, ker so moške kreme za moj okus preveč parfumirane... Sporočilo je spremenil(a) TORTICA dne 12. jul 2006 21:05:56

londonska rezina  

član od: 1.6.2006

sporočila: 312

12. jul 2006 21:05

V Sanolaborju se dobi DEPILFARMA(6200,00sit).V celoti odstrani dlake s telesa.S krožnimi gibi masiramo kožo in ob enem odstranjujemo dlake.Anatomska oblika ročaja in prevleka iz kristalov karbeksa omogčata,da z lahkoto in brez bolečin odstranimo dlake.Sliši se smešno,vendar moja hči spet hodi okrog v kratkih hlačah...... londonska rezina

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

12. jul 2006 22:59

Samo da ni namenjena mladostni koži. Boljše je, da me vprašaš na zasebni pošti, da ne bo izpadlo, da delam reklamo. Pred soboto me tako ne bo gor. Kyara

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

13. jul 2006 10:43

vseeno je s čim začneš, na začetku je koža bolj občutljiva, pa naj bi se s časom utrdila... razen če ima tako kot jaz - občutljivo kot dojenčkova rit, in si po vsakem britju rdeč ko kuhan jastog... rešitev? pustil sem si brado, me čisto nič ne moti pa punca se jo je brez problema sprejela... pa še naravno zaščito obraza imam ;) LP Drejček

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

13. jul 2006 11:39

TORTICA je napisal/a:
kobra 1 je napisal/a:
Mladost pravzaprav ni tako lepa kot jo opevamo.Polna je travm, kompleksov, nesrečnih ljubezni......Zato je zelo pomembno, da znamo mlademu človeku prisluhniti, ga spodbujati(ne pridigati in biti v vsem pametni), razumeti, kajti mi to lahko razumemo, ker smo to pot že prehodili. Za vsakega posameznika je njegov problem največji in v najstniških glavah še hujši. Ja točno tako. Če njega moti, mu pomagajte. Spomnim se sebe, ki sem imela zelo poraščene noge pod kolenom že v OŠ. Mama mi je govorila, da to ni nič takega, da sem vseeno luštna ipd...a mene je silno silno motilo. Ni mi pustila nič ukreniti glede tega, in jaz sem tako celo poletje nosila dokolenke..in razlagala, da me zebe v noge ipd. da le ne bi kdo opazil mojih nog. Sedaj se pač depiliram, a kaj bi dala, da bi me takrat mama razumela in mi pustila, da nekaj storim... Simisel tega, da mu pomagamo v takih ( za nekoga neumnih) stvareh je tudi ta, da bo otrok vedel, da ga bomo vedno razumeli v vseh njegovih (subjketuvnih) težavah in mu skušali pomagati ne pa mu dopovedovali, da "to n inič" in da ni vredno sekiranja. to morda tudi sam ve, a kaj ko ga pa tako moti!
mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti