7. jul 2006 16:05
No ja, tale Tanja se očitno nima namena oglasit, tako da... gremo naprej! Nič ne boli, ker očitno sploh nima za kaj. Tudi prav. Ampak vaše vzpodbude so pa za knjigo spominov!!! Simon76
7. jul 2006 16:05
No ja, tale Tanja se očitno nima namena oglasit, tako da... gremo naprej! Nič ne boli, ker očitno sploh nima za kaj. Tudi prav. Ampak vaše vzpodbude so pa za knjigo spominov!!! Simon76
7. jul 2006 16:47
Ko bi tale Tanja vedela, kaj zamuja... jessy6
7. jul 2006 19:49
Hola, Simon, se še nisva srečala, ampak klobuk dol! Zelo pogumno si prenesel tišino... Bi Deklica morda rada še več vzpodbude? Ali pa ima v nulo zadrgnjene starše... Ne metat puške v koruzo, predaleč si že! Kar se knjige spominov tiče, je pa takole: v moji zbirki je že kar nekaj knjižic... Samo s kulinarike. Če sem dobro razumela, te je na vseh forumih polno, na kulslo si pa najrajši, ne? To je začetek odvisnosti. Torej, dobrodošel med nami! Vrana
7. jul 2006 20:22
Ehh, puške definitvno ne mečem v koruzo . Sicer nisem preveč pristaš forumov, a tokrat sem šel še na tista dva, tri, kjer sem vedel, da bom našel, če že ne te deklice pa ogromno lepih besed. Ja, na teli Kulinariki bom kar ostal. Ste fejst punce in verjamem, da tudi kuharce. Simon76
7. jul 2006 21:03
Simon verjemi- same najboljše ženičke na kupu Lep dan in veliko se smejte
7. jul 2006 22:14
Zdravo Simon. Škoda, da se ti ni izšlo, pa kaj čmo, veš kok je (nas) v vodi. Ja, pa ostani med nami, si dobrodošel. Veliko sreče in kuharskih eksperimentov . katti
7. jul 2006 23:17
Kakšno "naključno" srečanje s to Tanjo ne bi škodilo, se mi zdi... mogoče bi kaj pomagalo? Atina
8. jul 2006 10:32
Simon76, če vržeš puško v koruzo, pa jo greš potem iskat, naberi nekaj koruze, me pa ti bomo dale kup koristnih napotkov,kaj z njo prirpavit...boš s kuhlo osvojil katero drugo, če že ne te Tanje... Ampak nekdo bi ji pa lahko rekel, kaj zamuja...Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda