3. jul 2006 12:29
Simon, meni si sila všeč, da se tako potrudiš. Ampak je to nekaj, a ne, ko te takole nekaj useka? Pa metuljčki v želodcu in podobno.... Upam na prijetno druženje, Mamamia mamamia
3. jul 2006 12:29
Simon, meni si sila všeč, da se tako potrudiš. Ampak je to nekaj, a ne, ko te takole nekaj useka? Pa metuljčki v želodcu in podobno.... Upam na prijetno druženje, Mamamia mamamia
3. jul 2006 12:52
Hahahaha, kok smo vse navalile na tegale Simona...samo je pa zanimivo, kako hitro te lahko nekdo najde, samo, če želi, aneda? V glavnem, Simon, poročaj - saj veš, kako je z babami , čenče, pa še firbčne povrh! Veliko uspehov pri osvajanju iskane deklce... jessy6
3. jul 2006 14:03
In, Simon, kako se je razpletlo? Upam, da je kemija obojestranska in bo deklica znala cenit tvoj trud. Če pa se slučajno ni izšlo po načrtu, pa ne obupat, ampak naprej v akcijo! Pa vsaka čast za tak pogum! Živa
3. jul 2006 16:19
HUUUDOOO!!!! Pa tole je res že kot v filmu!! No, "našel" sem jo preko mobisuxa in vir pravi, da on ne bo posrednik, kar je tudi edino prav. Torej je sedaj vse v njenih rokah, če bo hotela vzpostaviti kontakt... Če pa ne, se bom pa tukaj kaj novega naučil kuhati. Da ne bom skoz samo češnjeve in jabolčne pite pekel . Ste prav fajn družba . Simon76
3. jul 2006 16:24
Simon, počasi pa previdno. Ženske smo zelo dovzetne za prijazne moške. Ne preveč "navalit", da se ne bo ustrašila. Poročaj. mimika
3. jul 2006 19:29
Ja, simon, si napravi poti.Tudi preko Kul slo do ljubkega dekleta...ja, saj, ljubezen gre skozi želodec, in me tu na tem forumu smo prava družba (da ne rečem združba....)...če pa ne bo hotela, pa jo malo s kuhlo po riti...Mamamia mamamia
3. jul 2006 19:31
Hojla! Ja, upam, da se bo Simonu izslo. Sama imam nekoliko čudno izkušnjo. Zadnjič enkrat me pokliče starejši gospod in mi trdi, da me je tam in tam videl, si želel plesat z menodj, pa sem potem hitro šla. Hec je v tem, da mene tam SPLOH NI BILO, ker sem bila na poti h Goljatu na tečaj. Atek trdi, da sem bila tam. in o groza, vedel je mojo mobi številko. Ko sem nekako prišla k sebi, sem ga vprašala, kako je prišel do številke in mi je trekel, da je ja vse na internetu!!! Gospod, ki jih ima okoli 70!!!!!! No, rekel je, da bi me rad enkrat peljal na tak pošten ples in da bi me rad še kdaj videl!! Sploh nisem vedela, kako naj ga odpikam. Skratka, imam ga v mobitelu, da ga lahko telefon prepozna in ga dam na hladno, kr to je pa že preveč!!! Adijo!! Sak me je bilo kar malo strah...saj je zvenel prijazno, ampak hvala lepa, sploh, če nekdo izbrska telefonsko in mi potem dvori...... sploh če je že bolj v zrelih letih, jaz pa srečno poročena.... Ah, lahko mi verjamete, da mi ni blo fajn... Lp, veverica Sporočilo je spremenil(a) sara dne 03. jul 2006 19:32:55
3. jul 2006 20:06
Simon, tako bom rekla. Če boš do naslednjega "kulinaričnega" srečanja še samski, se nam pridruži (tudi v dvoje se lahko, da ne bo pomote), torej, na našem srečanju bi se tudi našla kakšna "samska" kuharica, ha,ha, (ne mislim sebe, da ne bi katera rekla, da se "ponujam", sem zasedena, ha,ha) in prestara "kuhla", če pa si že ne najdeš para na srečanju, se boš pa vsaj imel fajn, žal ti sigurno ne bo, če se ga boš udeležil. Tako kot si sam rekel, na Kulinariki smo "super klapa"! Kaj pravite punce, je tako? Galja
3. jul 2006 20:09
Je tako! Sicer pa Simon, čestitke k pogumu za iskanje in držim pesti, da bo tako, kot si želiš! marelica Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 03. jul 2006 20:11:09
7. jul 2006 11:38
Simon, babji firbec mi ne da miru, da nebi vprašala kako se stvari odvijajo. Pa veliko sreče. lp zinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kraljevska jajčka s holandsko omako
Burito palačinke z lososom