Se gremo igrat?

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

26. okt 2006 19:32

Tajkec, odgovor je več kot pravilen, hehe. Izvoli, nadaljuj z "izpraševalnim športom", kakor se je izrazila meni zelo ljuba Pika Nogavička. LP cervus

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

26. okt 2006 20:00

Ojej, kaj bi danes rekli naravovarstveniki na tak jedilnik???????? ................ rimljanka

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

26. okt 2006 20:24

Zgražali bi se kot Rimljanka, hehe. LP cervus

tajkec  

član od: 7.3.2005

sporočila: 55

26. okt 2006 20:43

No pa dajmo: VPR. Kaj dajejo Japonci v zeleni čaj, ki ga kasneje imenujejo GENMAICHA? tajkec

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

26. okt 2006 20:53

Genmaicha is the Japanese name for green tea combined with roasted brown rice. It is sometimes referred to colloquially as "popcorn tea," a literal translation of the Japanese name, because of a certain amount of popped rice. povzeto po wikipedii: zeleni čaj, kombiniran s pečenim rjavim rižem. svašta, kaj vse zveš na internetu... LP Drejček

tajkec  

član od: 7.3.2005

sporočila: 55

26. okt 2006 20:56

Pravilno Drejček Predajam ti štafeto..... Sicer pa ta čaj imam in je zelo prijeten...in poseben Lep večer tajkec

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

27. okt 2006 17:00

ker nimam niti najmanjše ideje, je vprašanje precej lahko: koliko znaša vsota števk v številki, ki nam pove, koliko receptov se nahaja v bazi Kulinarike pod črko A? LP Drejček Sporočilo je spremenil(a) drejcek dne 27. okt 2006 17:01:56

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

27. okt 2006 21:03

136 - 1+3+6=10 Je pravilno deset? LP cervus

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

27. okt 2006 23:48

bo držalo, kar nadaljuj LP Drejček

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

28. okt 2006 8:27

Tokrat bo malo več pisanja, se mi zdi, hehe. Torej: napišite ime IN recept za tipično angleško narodno kvašeno pecivo, ki je narezano na tri plasti, vsako plast opečemo in nato premažemo z maslom.Nato plasti zložimo, narežemo na rezine in ponudimo. cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti