Se gremo igrat?

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

23. sep 2006 0:06

Bože mili, česa vse ne zveš tukaj! Riba z okusom po piščancu! Zanimivo! Atina Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 23. sep 2006 00:06:50

teya84  

član od: 9.11.2005

sporočila: 331

23. sep 2006 3:36

Haha! Ja pol je je kot tuna, ki ji je Jessica Simpson rekla "sea-chiken" :)))) ..kao da ima okus po piščancu in zato "morski piščanec"... teya84

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

25. sep 2006 19:30

Zakaj se nič več ne igramo? LP cervus

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

25. sep 2006 20:22

katti

tajkec  

član od: 7.3.2005

sporočila: 55

25. sep 2006 21:17

No bom pa jaz vprašala, Kako se naredi črni puter (maslo)? Če napišem še originalno ime bo vprašanje prelahko.... tajkec

mamka  

član od: 10.7.2006

sporočila: 434

25. sep 2006 21:45

Črno maslo ( dejansko je temno rjavo ) se naredi z dodatnim segrevanjem lešnikovega masla. Uporablja se vglavnem kot omaka pri ribah. mamka Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 25. sep 2006 21:49:49

tajkec  

član od: 7.3.2005

sporočila: 55

25. sep 2006 22:45

Nekaj še manjka.... tajkec

mamka  

član od: 10.7.2006

sporočila: 434

28. sep 2006 19:36

Doda se še limonin sok in peteršilj. mamka

nenika14  

član od: 31.7.2006

sporočila: 87

29. sep 2006 12:47

Dajte no punce, če že sodelujete na tej temi, potem bodite malo bolj ažurne. Mi bi se radi igrali naprej! Ne pa, da cel teden čakamo na novo vprašanje, kaj je zdaj to

karmen4  

član od: 31.1.2006

sporočila: 28

29. sep 2006 17:27

A lahko jaz nadaljujem?? KAJ JE : MILLEFEUILLES Lep dan, K. karmen4

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti