2. sep 2006 9:31
Vztrajnost in pridna roka:) tukaj pa ne bom nič poizkušala, se vidi da je to moja šibka točka...:) p
2. sep 2006 9:31
Vztrajnost in pridna roka:) tukaj pa ne bom nič poizkušala, se vidi da je to moja šibka točka...:) p
2. sep 2006 9:31
Navadna voda in kis?
2. sep 2006 9:43
Ccccc, nič ne bo zaenkrat. Kar poskušajte še naprej, da vidimo katera je najbolj pridna. Jaz pa grem sedaj v Avstrijo in pridem nazaj proti večeru. Lep dan, s soncem obsijan, ne preveč naporen vam želim. Čao jass
2. sep 2006 13:27
sesalec katti
2. sep 2006 14:05
7848279 vrst sredstev za čiščenje je na trgu ,pa brez :rok ,krpe in vode ne moreš nič narediti! No.men ljubu čistilo je meglio, sicer pa kakor kdo! lep dan! val
2. sep 2006 18:03
Sem že nazaj. Shopping je bil uspešen bolj kot pa ste ve. Se vidi da je zunaj krasen dan in da ste zunaj, ne pa na kulinariki. jass
2. sep 2006 21:42
cilit bang! teya84
2. sep 2006 22:05
In umazanija izgine...Za moje pojme je to še vedno H2O,cunja pa roka. Bernarda
2. sep 2006 22:19
ja brez tega vsekakor ne gre... teya84
3. sep 2006 15:30
Se boste trudile še malo. Dobro preberite vprašanje in pomislite. jassKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kraljevska jajčka s holandsko omako
Hoppy brioš