2. sep 2006 7:55
Dobro jutro. To z dudo je prava mora. Mi smo našemu obljubljali vse živo, dobil je vse kar si je izmislil, zamenjal dudo za kakšno stvar, bil dva dni brez dude, potem pa pozabil na to in spet smo iskali dudo. Imel je finte takšne da te kap. Vsem gozdnim živalicam je dal dudo, kao nastavili smo lisički, srnici, bla bla, potem pa te je čez nekaj dni pogledal in rekel, mami male srnice so že zrasle in ne rabijo več dude. Bodo jo prinesle nazaj. Ko smo videli, da ne bo nič, smo nehali pritiskat in smo mu dudo pustili. To je bilo letos nekje marca. Pol pa finta. Že lani ali predlani sem mu enkrat kupila eno tistih smešnih lizik, ko so ko si jih dal v usta imele na drugi strani dudo, tako z velikimi zobmi. Spomnila sem se, da sem ga slikala s tisto dudo in sem mu slike pokazala. Rekla sem mu, da bo od dude dobil take velike, grde zobe. Slike pa mu res niso bile všeč. Nakar je zvečer čisto potiho rekel, da on več ne bi imel dude, ampak samo še ninico-ima take male krpe iz frotirja. Ko sem ga vprašala zakaj je rekel kaj mislite kaj? Da ne bi rad dobil velikih zobov. ZMAGA!!!! Sedaj, ko ga zvečer spravljam spat, ga včasih hecam, če bo imel dudo, mi reče, da ni več dobra, da je spremenila okus. Aja, tudi s tem sem probala, pa je skoraj upalilo. Tako, to je moja izkušnja, probaj s tem, če boš našla tako liziko.
jass