17. jan 2013 21:55
O ne, takole se pa ne boš izmaknil, druga predjed pred mojo glavno jedjo (kot pravi Vrtejbenka) je tvoja.
rimljanka
17. jan 2013 21:55
O ne, takole se pa ne boš izmaknil, druga predjed pred mojo glavno jedjo (kot pravi Vrtejbenka) je tvoja.
rimljanka
18. jan 2013 7:28
Za dva dni si grem odmakat skorjico na riti v terme na Ptuju, potem se pa zopet beremo in da bo igra šla normalno naprej, naj kar Elaphus postavi vprašanje. Saj je navsezadnje tudi ona odgovorila, jaz sem samo ime dal stvari. Vedel sem, da se je nekaj dogajalo okrog rekorda, neka slovenska jed, nisem si pa bil na jasnem ravno kaj. Samo za majhen prigrizek pred Rimljankino glavno jedjo in Elaphusnim udarcem: kaj so pa lani Hrvatje v Zagrebu pripravili za Guinnessovo knjigo rekordov? Lep zimski (snega je kar tam 55 cm) pozdrav.
janko1
18. jan 2013 12:26
Največji cappuccino - 2000 l.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
18. jan 2013 15:52
Evo, prigrizek bo pripravila Trixi!
lp
P.s. Aha, Janko1, rimljanka ima jed, jaz pa kar udarec??????
cervus
18. jan 2013 19:15
Torej prigrizek, da čimprej nadaljujemo:
Kaj je fessoudjan?
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
18. jan 2013 19:25
Na netu piše gebratener Hund aus dem Iran. V hitrem prevodu pečeni pes iz Irana.
Pa ne vem če je to to.
LP Saša
Mir in dobro!
18. jan 2013 19:50
Ne, ni pes.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Mygrace
sporočila: 6506
18. jan 2013 20:06
Če ni pes, je piščanček?
Mygrace
19. jan 2013 8:56
Blizu, blizu....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiMygrace
sporočila: 6506
19. jan 2013 9:40
Plus granatno jabolko in orehi?
Mygrace
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nacho čips gostija
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami