17. nov 2012 15:32
Tisti Lukež zgoraj je asociiral na svib, kar je drugo ime priimka Lukeževega.
rimljanka
17. nov 2012 15:32
Tisti Lukež zgoraj je asociiral na svib, kar je drugo ime priimka Lukeževega.
rimljanka
17. nov 2012 15:52
Priimek - plod sviba
lp
cervus
17. nov 2012 15:58
No, če smo že pri priimkih, bi bilo pri iskanju roda rastline, ki je predmet te uganke, morda bolj smiselno pobrskati po astrologiji kot po leposlovju
En namig pa je tudi nekje med prilepljenimi smeški.......
LP, V.Mygrace
sporočila: 6506
17. nov 2012 16:15
A je to tisti smeško: ?
Ta me namreč še najbolj na Meto Malus spominja....
Mygrace
17. nov 2012 16:20
Divja jablana oz. lesnika? Super zadeva za domači kis.
Cila
17. nov 2012 16:34
Mygrace je napisal/a: |
A je to tisti smeško: ? Ta me namreč še najbolj na Meto Malus spominja.... Mygrace |
Mygrace, tudi prav, drugače pa sem imela v mislih tale (sicer črviv) jabuk
Cila je povezala in evo, lesnika (rod Malus) je razkrinkana.
LP, V.Mygrace
sporočila: 6506
17. nov 2012 16:39
Pa sej vem, da si imela črva v mislih, noooo....(čeprav se mu menda drugač reče, odvisno, s kom imaš opravka)
Jebela, a lesnika da je? Ne bi ankol pogruntala...so me ene zavedle z enim drenom (ki se je pa menda tudi za revolucionarno gradbeništvo uporabljal...sekire in te stvari )
Mygrace
17. nov 2012 16:42
Ne sekire, loki!
ežojMygrace
sporočila: 6506
17. nov 2012 16:49
Ja, pa frače tut!!!!!!
Ajaaaaaaaaaaaaaaa, ne sekire, neeee! Roči za sekire, motike, vile.....se zlepa ne zlomijo!
Pa v bistvu niti ne rabiš nič gor natakniti..(ali pač )
(imam dolgo lajtungo in mi je šele zdajle kapnil, da so bile danes demonstracije)
Mygrace
17. nov 2012 16:51
Ja pa mi je vseen zelo všeč tvoja asociacija na Meto Malus
Dren mene asociira na drenažo pri bajtah, morda je uporaben tudi za topore sekir, definitivno pa so iz drena delali zobe za grablje. Pa ne vem, če je tebe glih dren zavedu... po moje prej črv
LP, V.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Slana pita (Salty pie)