21. maj 2007 17:26
Čili je pravilen. Iščemo še najmanj 2 sestavini. Lp, pikica82
21. maj 2007 17:26
Čili je pravilen. Iščemo še najmanj 2 sestavini. Lp, pikica82
21. maj 2007 22:04
Zdi se mi, da je še več sestavin: npr. med, rum, pimet, ingver, arak, limona, mleko.
titta
21. maj 2007 22:10
no, araka pa tam v Srednji Ameriki niso poznali.................. rimljanka
21. maj 2007 22:41
rimljanka je napisal/a: |
Jerneja USA, preveč čistoče škodi, ja...........pa naj rečejo, kar hočejo. Sva se ravno danes z eno študentko medicine o tem pogovarjali, ko pripravljamo zdravstveno vzgojo za v šolo. rimljanka |
Neki sem prepoten, ravno sem se mislil stuširati, ko pa tole preberem. Čistoča ali zdravje, to je zdej vprašanje.
ežoj
22. maj 2007 5:57
Hh, ežoj, zate je že malo pozno,............alergije se večinoma razvijejo v zgodnji mladosti...................no, morda pa le še ni prepozno, vsaj za alergijo na cvetni prah.....................
Je, kar je, če si se stuširal ali pa, če se nisi,...................
rimljanka
22. maj 2007 10:52
Čili in med sta pravilna odgovora, sedaj iščemo še enega. Lp, pikica82
22. maj 2007 12:29
in vanilija?
22. maj 2007 13:06
Morda voda, saj so cokolado pili? veverica
23. maj 2007 12:47
Jeeeej! Azteški napitek iz čokolade je vseboval sestavine, ki ste jih pravilno našteli. Torej čili, (divji) med, vanilija, pa tudi cvetlice,... Bravo majamarko, ti si bila zadnja, zato je na tebi, da nadaljuješ. Lp, pikica82
23. maj 2007 18:34
Je bilo treba malce počakat da se dokopljem do svojega računalnika in izmislim vprašanje... kako se imenuje sestavina eteričnih olj mete, kumine in kopra, kako se ga pridobiva ter kje se uporablja? prijetno reševanje...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja v slow cookerju
Rižek s piščancem in zelenjavo