14. maj 2007 17:46
ha, ha, bravo jaz!
bo vprašanje, danes ne pečem letanc...he he
titta
14. maj 2007 17:46
ha, ha, bravo jaz!
bo vprašanje, danes ne pečem letanc...he he
titta
15. maj 2007 17:12
ma,
saj me ne moti, da ( spet ) peče letance, le zakaj tako počasi?
ežoj
15. maj 2007 17:15
ežoj - pravijo da je potrpljenje božja mast - bo že držalo a?
15. maj 2007 17:16
ežoj, malo pojdi na vrt, tam čas hitro mine,............ rimljanka
15. maj 2007 17:49
bil na vrtu bil, dobil nekaj sadik za na vrt, vse posajeno razen perile, na listku je pisalo: " se zaseje sama ", pa sem si rekel, to pa moram videt ežoj
15. maj 2007 17:51
Ej, se šališ, sem mislila, da se bo zasejala prihodnje leto sama...................ti jo moraš POSADITI.
a moram še kakšna dodatna pojsnila in navodila posredovati?????
15. maj 2007 18:03
mulci bi rekli: pa sem te!, A nisi videla hudička zraven? ežoj
15. maj 2007 18:52
....seveda sem ga videla,.....sem mislila, da simbolizira tebe................ rimljanka
15. maj 2007 20:01
a ja, Beckett ( upam da je ta pravi ) bi lahko napisal Čakajoč Titto ( namesto Godoja ).
Drugač,
popolne neznanke so mi : rudbekija, Izop in Perila, rudbekijo sem našel na najdi.si, Izop je opisan v Willfortu..
ežoj
15. maj 2007 21:41
ežoj je napisal/a: |
bil na vrtu bil, dobil nekaj sadik za na vrt, vse posajeno razen perile, na listku je pisalo: " se zaseje sama ", pa sem si rekel, to pa moram videt ežoj |
Ežoj, rimljankina perila se k..... (tale k naj bi verjetno pomenil komajkdaj, khm, khm) zaseje sama - sem jo lani imela polno dvorišče, sem rekla, drugo leto bo vse vijoličasto, evo, na (mi manjka sličic, Bojan bi moral narisati tudi kakšno figo, hehe).
P.s. aja, pozabla napisat - nič ni vijoličnega letos, hehe.
LP
cervus Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 15. maj 2007 21:43:12Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)