14. mar 2018 15:43
Ziher so, ko so zakurile, dale nekaj not, da je cvrčalo. Prasketalo. Kakšen moker les?
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 14. mar 2018 15:52
14. mar 2018 15:43
Ziher so, ko so zakurile, dale nekaj not, da je cvrčalo. Prasketalo. Kakšen moker les?
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 14. mar 2018 15:52
14. mar 2018 16:12
Ne. Če opišem postopek: najprej to, kar je napisala rimljanka, nato nekaj noter, pa ven, pa tisto nekaj v nekaj. :-D
Lp
14. mar 2018 17:57
elaphus je napisal/a: |
Ne. Če opišem postopek: najprej to, kar je napisala rimljanka, nato nekaj noter, pa ven, pa tisto nekaj v nekaj. :-D Lp Ljudje, ki si upajo reči bobu bob, so velikokrat trn v peti tistim, ki želijo bob prikazati kot jabolko. cervus
|
to je še najbolj seksu podobno
14. mar 2018 19:21
sijasaja je napisal/a: | ||
to je še najbolj seksu podobno sijasaja
|
A si Freudova privrženka?
lp
14. mar 2018 20:36
Odmaknile rinko, v ogenj oziroma žerjavico vtaknile grebljico za čiščenje pepela oz. štedilnika ali kaj podobnega, ko se je ta razžarila, pa so jo vtaknile v lonček ali posodico (mrzle) vode, da je voda v hipu zavrela in se deloma uparila in je bilo slišati, kot da je zacvrčala zabela?
15. mar 2018 6:48
Točno tako, Katarinči. In ostro uho sosed je slišalo cvrčanje in ker niso mogle dat roke v ogenj ali je razbeljen širakel ali ta pravi ocvirki (ker so same pač tudi uporabljale isto finto), jih je razjedala zelena zavist . Kar nadaljuj, prosim.
Lp
15. mar 2018 13:48
Kaj pa, če je le res?? Žensko-sosedska iznajdljivost ne pozna meja .
Luštno vprašanje. Namesto googlanja logika in psihologija.
15. mar 2018 14:08
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 15. mar 2018 14:12
15. mar 2018 16:04
Aha, dober spomin, ampak ne moj, pač pa od moje tete (letnik 1908). V vsaki knapovski kuhni je zraven zidanga šporheta stal ajmer z vodo, če bi se, buhnedej, kaj vžgalo. No in v ta ajmer so gospodinje namočile razbeljen širakel (o tem je pisala tudi Jana Mlakar Adamič v imenitni knjigi Teknilo nam je, tako da si tega nisem kar počez izmislila, če je slučajno to komu prišlo na misel. Pa itak vem, da ni ).
Kakor že rečeno, Katarinči, beseda je tvoja.
Lp
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 15. mar 2018 16:06
15. mar 2018 18:12
Moj, moj, sem vedela, saj veš.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska gibanica
Pohorska omleta