2. dec 2017 9:25
Elaphus, tako je ... čitam knjigo in on pravi, da jim je pekel palačinke.
Nadaljuj, prosim!
2. dec 2017 9:25
Elaphus, tako je ... čitam knjigo in on pravi, da jim je pekel palačinke.
Nadaljuj, prosim!
6. dec 2017 16:52
Kdo nadaljuje??? Vprašanja res nimam nobenega, mi je pa žal, da se je igrica zaustavila in .
6. dec 2017 20:47
Ja, se globoko opravičujem, ker nisem takoj ustrelila vprašanja. Upam, da niste vsi . Torej, Apicijevo Umetnost kuhanja verjetno vsi poznate. V njegovih časih je bila, glede na današnji okus, kulinarika malce čudna. In za kuharja ni bilo dovolj, da je znal odlično pripraviti jedi, poznati je moral celo materialistične filozofe (verjetno so radi jedli) in neko vedo, ki pa nima veliko skupnega s kulinariko. No, katero vedo?
lp
6. dec 2017 21:02
Verjetno bom ustrelila mimo, a vseeno - gre morda za dietetiko oziroma prehransko svetovanje?
6. dec 2017 21:10
Ne, saj sem napisala, da nima veliko skupnega s kulinariko.
lp
7. dec 2017 9:25
živinorejo, vinogradništvo, ekonomijo? tazadnje dam kot odgovor
7. dec 2017 11:33
Sicer dvomim, ampak ... anatomija?
7. dec 2017 11:35
Skoraj ziher sem, da je bila to filozofija :) ker kulinariki smo na nek način filozofi a ne !?? :)
7. dec 2017 15:20
Ah, da si Alpicijevim podobne recepte udejanil, si gotovo moral biti dober alkimist.
7. dec 2017 15:44
Oh....kaj sem jaz res butasta
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira