26. nov 2017 18:36
Pomislila sem na cedilo (vendar je že Cila vprašala), morda pa nekakšen lij? Če ni nič od tega, se predam
26. nov 2017 18:36
Pomislila sem na cedilo (vendar je že Cila vprašala), morda pa nekakšen lij? Če ni nič od tega, se predam
26. nov 2017 18:57
ni cedilo, ni lij ... za pomoč povem, da smo sedeli za mizo in čakali hrano ... oča pa reče:
Mislim, da ne bo samo pica, ker je tega cejaka puno.
bo zdaj šlo?
26. nov 2017 19:07
Jedilni pribor?
27. nov 2017 9:38
jaaa ... tako rečeje v Slovenskih goricah
spet postavljaš novo vprašanje ... pazi, le eno
27. nov 2017 10:38
A samo eno vprašanje?! Uffff ... težavna naloga, izbrati samo eno, a naj bo:
Kakšen je originalni naslov (lahko tudi slovenski prevod) nadvse napete "kuharske"knjige, v kateri so zbrani najbolj vznemirljivi recepti ter drzni & izvirni (ne samo kulinarični) dosežki šarmantnega ljubiteljskega kuharja Thomasa Lievna?
Aja, kateri prijazni mož je pravzaprav "spravil na papir" te strastno-slastne recepte? To ni drugo vprašanje, le podvprašanje
Če ste to v tem forumu "že vzeli", se opravičujem
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 27. nov 2017 10:40
27. nov 2017 10:42
Madonca, si me spomnila, da moram pogledat za kaviar ..se bliža Novo leto
27. nov 2017 10:45
Vrtejbenka ...Haha, povej, naj to vzamem kot odgovor na vprašanje?
27. nov 2017 10:59
Ne, ne..ni odgovor..samo malo sem razmišljala o vprašanju, pa se spomnila, kaj mi še manjka na mojem listku na hladilniku.
27. nov 2017 11:06
Velja.
Mimogrede, lepo, da že razmišljaš o pripravah, jaz še niti razmišljati nisem začela o manjkajočih sestavinah za božično - novoletne dobrote, kaj šele, da bi začela sestavljati seznam in pisati listek ...
Toreeeej, kdo pozna ali morda celo ima doma knjigo z zbranimi recepti vrhunskega kulinaričnega mojstra Thomasa Lievna? Kot sem napisala malo višje zgoraj, vas sprašujem po originalnem (ali prevedenem naslovu) knjige, v kateri so zapisani recepti.
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 27. nov 2017 13:32
27. nov 2017 13:51
namig: je že bilo v tej temi...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečina juha in krekerji iz polente
Domači Ferrero Rocher