16. avg 2007 20:39
Ups, z elaphus se bova morali najprej v živo srečati, da uskladiva mnenja in/oz. ideje. pričakujeva strpnost (z vaše strani). rimljanka
16. avg 2007 20:39
Ups, z elaphus se bova morali najprej v živo srečati, da uskladiva mnenja in/oz. ideje. pričakujeva strpnost (z vaše strani). rimljanka
20. avg 2007 12:01
Torej, drage dame (in kakšen osamljen gospod), če bova z Rimljanko res vkup sklamfali vprašanje tako, da se bova v živo srečali, boste čakali tam nekje do julija (ne vem pa, katerega leta Gospodovega) .
LP
p.s. Frinči, morebiti je pa pomagalo bolj, kot tale novi zakon, hehe.
cervus
20. avg 2007 21:15
elaphus, sem se mislila DANES v živo oglasiti, pa je ravno deževalo, ko sem se mimo vozila............... rimljanka
20. avg 2007 21:31
tam, kjer jaz živim, se tudi kaka streha najde.....
LP
cervus
20. avg 2007 22:27
V sredo je sestanek v živo. Toliko,da veste. rimljanka
28. avg 2007 10:08
No, in sra šli na potovanje v dežele brez interneta, ali kaj ? F r i n a
28. avg 2007 11:19
Sestanek je bil v petek (v deželi brez interneta, kakopak), pravzaprav pripravljalni, no. V soboto na srečanju v Brestanici bova imeli menda resno zasedanje.
Resnih stvari se je treba resno in odgovorno lotiti, kajneda?
Frina, lahko prideš v soboto preverit, ali drživa dogovora (imava torej resen sestanek) ali ne. Te bova zelo veseli, verjemi. Obe.
rimljanka
28. avg 2007 13:07
jaaaaaa, frina!!!!! Tolk cajta si boš pa menda ja vzela!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LP
cervus
4. sep 2007 6:34
No, sobota je mimo, čvek v Brestanici tudi, pa še kaj.
Eno vprašanjce v imenu dveh (elaphus in mojem), zato sprašuje po dvojem: kaj so trapisti in kaj kartuzijani?
Aja, da ne bo pomote, ne sprašujeva po klasičnem odgovoru, ki s kulinariko nima kakšne posebne povezave. Pričakujeva seveda kulinaričen (no ja, recimo, da je) odgovor.
rimljanka
4. sep 2007 9:28
trapist - vrsta sira kartuzijan - menih kartuzijanskega redu npr. v Kartuziji Pleterje (kulinarično???? - tam proizvajajo kar nekaj kulinaričnih dobrot: različne vrste žganja, sirov, sadja,...) Ne vem, če sta želeli tam odgovor, ampak to najbrž drži. veverica Sporočilo je spremenil(a) veverica dne 04. sep 2007 09:29:30 Še tole dodajam: moj odgovor o kartuzijanih je najbrž napačen, ker je vprašanje formirano "kaj so in ne kdo so kartuzijani). Sporočilo je spremenil(a) veverica dne 04. sep 2007 09:46:07 Sporočilo je spremenil(a) veverica dne 04. sep 2007 09:46:26Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pustne miške
Fini mini Bamboloni