5. jul 2007 22:48
Menda sadež spominja na dojko, je pa kraljevski, ker ima krono. F r i n a
5. jul 2007 22:48
Menda sadež spominja na dojko, je pa kraljevski, ker ima krono. F r i n a
6. jul 2007 17:36
ežoj ežoj ežoj ežoj eeeeežžžooooooojjjjj katti
6. jul 2007 22:20
Končno pogledam sem in najdem, da sem uganil. prej sem premišljeval kako ugibamo, sem se spomnil, kaj bi rimljanka rekla učencem v šoli, če bi tako na zastavljeno vprašanje kar licitirali?
Glede granatnega jabolka, nič ga ne bom jedel, ker živim sam, raje ne bom tvegal kakšne afrodiziačne reakcije.
Glede vprašanja: sem hotel zapisat da bo treba mal počakat, pa sem se le spomnil: kaj je jegulja iz grmovja, kozica ( rakec ) iz grmovja in hišni jelen? Upam da ni pretežko.
Za ljubitelje egzotike: paše v egzotično hrano ( dober tek ).
ežoj
7. jul 2007 8:14
Joj, ežoj, pa še res je Veš, kaj bi rekla? Pri vsakem odgovoru bi rekla: Zakaj? Utemelji. Ali pa: čakajte, nisem rekla, da ugibajte, ampak, da odgovorite! A imaš še kako idejo, kaj bi še rekla???? (zdaj sem že 2. dan na kolektivnem dopustu in sem že malo s šolskim delom možganov "na off").
Z odgovorom bom pa še malo počakala.........................................
rimljanka
7. jul 2007 15:04
Kaj je hišni jelen, prav dobro vem, imam doma kar tri (so lepo udomačeni), za ostalo pa ne bi vedela
LP
cervus
7. jul 2007 15:09
Ežoj, ali je to več opisov, ali so vsi opisi le za eno živilo v tvoji eksotiki ?
F r i n a
7. jul 2007 15:15
Jaz to ne zastopm. katti
7. jul 2007 16:15
Gre za tri živali. Namig: a nč ne googlate? ežoj
7. jul 2007 19:41
1. žaba, žabji kraki = gladko ko jegulja
2. polž ko polž = ko rakec
3. koze = ima roge, pa ga imamo doma
Ežoj, po moje je res ena čudna eksotika .
Jaz sem bolj za granatno jabolko, na nag jest. Je tudi eksotika.
F r i n a
7. jul 2007 20:47
Frina,
čist mim. Še en namig: prevedi v angleščino pol pa v google.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne kremšnite
Zelenjavna mineštra