17. apr 2007 21:57
.. in žvenketanje orošenih kozarcev v poletni vročini tako prijetno boža po ušesih.....
LP
cervus
17. apr 2007 21:57
.. in žvenketanje orošenih kozarcev v poletni vročini tako prijetno boža po ušesih.....
LP
cervus
17. apr 2007 22:01
Pa med zobmi je včasih treba malo precediti,........spomini na Kolašin...................še dobro, da je Kolumb al kdo že prinesel ono zrnje......... rimljanka
17. apr 2007 22:17
No, ja.
Citat ( Classical Turkish cooking, Ayla Algar, str. 265 ): xxxx is fermented drink made in Turkey from millet and occasionalli from other grains. ( xxxx je fermentirana pijača narejena v Turčiji iz prosa in občasno drugega zrna ) ( a ne, da sem žleht, citiram knjigo, ki jo skoraj sigurno nihče nima )
ežoj
17. apr 2007 22:19
Napitek je Boza, tu pa link na recept: http://www.cyberbulevar.com/kuhar/recepti.php?rk=10&r=293 http://www.cyberbulevar.com/kuhar/recepti.php?rk=10&r=294 jass Sporočilo je spremenil(a) jass dne 17. apr 2007 22:19:36 Sporočilo je spremenil(a) jass dne 17. apr 2007 22:21:02
17. apr 2007 22:25
ampak, ljubčki moji dragi, poglejte, kaj sem pa jaz našla na netu, kdaj naj bi se boza pila:
http://www.business-with-turkey.com/tourist-guide
Zdaj mi pa ni čist popolnoma jasno..... - bom preverila v prvomajskih praznikih, hehe.
LP
cervus
17. apr 2007 22:27
jass,
točno tako, imaš besedo ( in postaviš vprašanje ).
ežoj
17. apr 2007 22:52
elaphus, kaj kompliciraš, če daš v google " boza " dobiš prvi link, vikipedijo, spodnji citat je iz vikipedije, torej, boza je boljša kot pivo ( Šifrer pa v jok ).
Boza allegedly has the ability to enlarge women's breasts.[4] It is also recommended to women during their lactation period soon after they give birth as boza stimulates the production of milk.
ežoj
18. apr 2007 6:39
Hojla, pa sem se rešila iskanja novega vprašanja. da je boza, sem pa itak vedela........ rimljanka
18. apr 2007 20:19
ežoj je napisal/a: |
elaphus, kaj kompliciraš, če daš v google " boza " dobiš prvi link, vikipedijo, spodnji citat je iz vikipedije, torej, boza je boljša kot pivo ( Šifrer pa v jok ). Boza allegedly has the ability to enlarge women's breasts.[4] It is also recommended to women during their lactation period soon after they give birth as boza stimulates the production of milk. ežoj |
Se mi zdi, da ne bom v prvomajskih praznikih nič preverjala......
LP
cervus
18. apr 2007 21:28
OK. Pa se gremo igrat. Čisto lahko vprašanje. Pravkar smo prišli domov s polnimi trebuhi. Bili smo na škampijadi. Kje???? Malo pomoči - je na našem koncu. In zelooo dobre jedi imajo. jassKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Domača vroča čokolada s smetano